Print

After eight cupcakes uden æg

Min søn holdte fødselsdagsfest i søndags for familien, hvilket også betød, at jeg skulle lave en masse lækre kager uden æg, så Liam kunne spise med. Alt der blev serveret på dagen indeholdte ingen af hans allergener (i bagværk her æg og nødder). Det var et kæmpe hit og var simpelthen så nemme at lave. Jeg blev overrasket over hvor svampede og luftige cupcakene blev. Egentlig var det meningen, at de skulle være blevet grønne, men den farve havde vi ikke mere af, så de blev lyserøde – og heldigvis synes Liam at det var helt perfekt.

<

After eight cupcakes uden æg

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 15 stk.

Ingredienser

 • Mælk
 • Kærnemælk
 • Smør
 • Neutral flødeost
 • Pebermynte essens
 • Mel
 • Sukker
 • Bagepulver
 • Olie
 • Vaniljesukker
 • Flormelis
 • Rød frugtfarve

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar