Print

Medister m/ grønlangkål og brunede kartofler

Medister m/ grønlangkål og brunede kartofler er åbenbart en af de retter, som kan diskuteres fra nu og til næste år – lidt ligesom karbonader og krebinetter. Jeg har valgt at følge hvad jeg selv er vokset op med, og derfor er det her altså grønlangkål, og det smager bare hammer godt. Jeg er SÅ vild med retten, og det er bare en god sød kombination. Retten er fantastisk vintermad, og jeg kunne spise det flere gange om ugen, hvis ellers vægten tillod det. En lidt tung ret, men nøj det er godt i ny og næ.

<

Medister m/ grønlangkål og brunede kartofler

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn

Ingredienser

  • Medister
  • Perlekartofler
  • Piskefløde
  • Grønkål
  • Smør
  • Mel
  • Sukker
  • Margarine
  • Salt
  • Peber
  • Fedtstof

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

  • Svar
    Rasmus kok
    3. december 2020 den 21:15

    Brug dog smør

    • Svar
      madforfattigroeve
      3. december 2020 den 21:33

      Hej Rasmus 🙂
      Tak for din ide. Man kan selvfølgelig også bruge smør ja.
      God aften.
      Kh, Fie.

Skriv kommentar