Print

Veganske nuggets m/ chilistegte grøntsager

Denne ret er blevet en af mine favoritter. Jeg er ikke selv veganer, men jeg elsker disse nuggets! Jeg vil faktisk hellere have dem end almindelige. De er serveret med en fantastisk grøntsagsblanding i wokken. I wokken var der ratatoille og grønne bønner stegt i olie, chiliflager og paprika. Jeg er virkelig fan af retten, og jeg håber, at I også er. Der skal ikke bruges mange ingredienser til denne ret, og det er helt meningen, at man skal spise sig mæt i grøntsager. Den er dejlig farverig, og herhjemme går alle i gryderne – den er en favorit.


Veganske nuggets m/ chilistegte grøntsager

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • 1 pk. veganske nuggets (300 g.)
 • 1 ps. grønne bønner
 • 1 ps. ratatouille
 • 1 squash
 • 2 spsk. paprika
 • Olie
 • 1/2 tsk. chiliflager

Fremgangsmåde

 1. Olie varmes op i en wok eller gryde – paprika og chiliflager vendes i olien
 2. Bønner og ratatouille tilsættes og røres godt rundt.
 3. Skær squashen i grove tern og tilsæt til wokken.
 4. Nuggets steges i olie på en pande og serveres til grøntsagerne.
 5. Velbekomme.

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Sine
  5. november 2019 den 7:01

  Hvor har du købt dine nuggets? 🙂

  • Svar
   Betina
   6. januar 2020 den 7:16

   Alt i denne madplan plejer at være Rema 1000 🙂

Skriv kommentar