Print

Pita m/ kyllingekebab og hjemmelavet dressing

Pita er altid skønt og nemt i en travl hverdag. Jeg opdagede at Rema 1000 havde lavet kyllingekebab, som jeg bare måtte prøve. Det smagte fantastisk i en pita (og jeg er helt sikker på, at det også er godt i madpandekager!). Pitaerne serveres med en lækker hjemmelavet dressing lavet på cremefraiche og de bedste krydderier. Børnene elsker pita herhjemme, da man kan få lov til at bestemme lige præcis, hvad man vil have i – og spise med hænderne er lige prikket over i’et.


Pita m/ kyllingekebab og hjemmelavet dressing

Tidsforbrug: 20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 1 ps. kyllingekebab
  • 2 pk. pitabrød
  • 1/2 fintsnittet iceberg
  • 1/2 agurk i tern
  • 1/2 ds. majs
  • 100 g. ærter
  • Olie

 

Hjemmelavet dressing: 

  • 1 tsk. sennep
  • 2,5 dl. cremefraiche
  • 1,5 tsk. brun farin el. alm. sukker
  • 1 tsk. paprika
  • 1/2 fintsnittet eller blendet rødløg
  • Salt + peber (smages til)
  • 2 spsk. frisk fintsnittet purløg

Fremgangsmåde

  1. Kyllingekebab steges i olie på en pande
  2. Iceberg og agurk skylles og snittes
  3. Rødløg fintsnittes og eller/ blendes og blandes sammen med de øvrige ingredienser til den hjemmelavede dressing. Den smages til med salt og peber.
  4. Fordel grøntsagerne i skåle – varm pitabrødene i ovnen efter anvisning på emballagen og server byg selv pita.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar