Print

Om at genfinde glæden.

Det her vil være mit mest ærlige, hårde og mest ligetil opslag. Mad For Fattigrøve startede for 2,5 år siden. Det var skide hyggeligt, det var ENORMT sjovt og berigende – jeg elskede hvert et øjeblik – jeg elskede at se, hvordan det hele voksede. MIN LILLE HOBBY, folk ville læse med – læsertallene steg hurtigt og det var fantastisk. Kunne folk virkelig bruge de ting, jeg lavede? Virkede det faktisk også for andre?  Ja, det var og er fantastisk.

Men som der kommer mange læsere til, så stiger efterspørgsel også – og den dag i dag har jeg svært ved at kalde Mad For Fattigrøve min hobby – i dag bliver det kaldt mit arbejde. Og det var slet ikke meningen. Det var ikke meningen, at det skulle overdøve – at tage over.

Det var slet ikke meningen, at det skulle være det jeg levede af, det var ikke meningen, at jeg skulle tjene penge på det – det var bare meningen at jeg skulle gøre andre mennesker glade og hjælpe MIG SELV også til budgettet. Men som folk efterspørger opskrifter, så er jeg også nødt til at lave nye opskrifter – og med 250 mindst i samlingen, så er det svært at finde på nye. Jeg kan føle mig helt bagud og det er så hårdt en presset hverdag. Jeg kan ikke nå alt det, jeg gerne vil og “fri”, det har jeg aldrig.

Derfor trækker jeg stikket for noget af mit arbejde. Jeg tager ikke nyt ind – jeg binder mig ikke til mere, end jeg har. Jeg vil gøre, hvad jeg elskede – nemlig at lave FAMILIE MADPLANER som hjalp mig selv også, og ikke blev en udgift for mig at lave nyt hele tiden. Jeg vil lave overlevelsesmadplaner, familiemadplaner og billige opskrifter når det passer ind – ikke fordi jeg SKAL – men fordi jeg elsker det. Og skal finde lysten til at elske det igen.

Det skal være en hobby for mig igen, og derfor vil jeg sætte 100% af mine prioriteringer på mit studie og så lave indlæg på mit elskede hobbyprojekt, når jeg har lysten og tiden til det – det skal IKKE fylde 8 timer af min hverdag som minimum. Og det gør det, og det sjove går af 😔 Jeg kan ligge søvnløs over bekymringerne og forventningerne. Men nu vil jeg passe på mig selv – trække stikket og prioritere min hverdag.

Det betyder ikke, at mine familie madplaner stopper, for jeg laver dem også for min egen familie og udkommer stadig lørdag ugentlig, men single madplanerne stopper for en stund på ubestemt tid – måske de starter op igen efter en stund. DMen lige nu er der over 100 at vælge imellem (i appen til langt over 1 års madplaner) og jeg er nødt til at holde pause med dem – jeg ved det er træls for dem der har købt appen, men den har givet madplaner og opskrifter som fremskrevet – og opdateres stadig med nyt indhold til familien.

Appen bliver opdateret som den plejer med opskrifter og madplanen. Familieugeplanen bliver udgivet nu lørdag aften, så jeg har en dag mere til at lave på den, for det passer bedst ind i vores familie. Jeg svarer på beskeder, når jeg kan og det passer ind. Jeg har haft svært ved at overskue det hele – har glemt ting omkring mig, og jeg kan mærke at det var NU der skulle skæres ned. Ikke i morgen, men nu. 

Jeg håber på forståelse fra mine følgere og at I stadig vil følge med selvom mine prioriteter ændrer sig – jeg prøver at finde gnisten, glæden og det sjove ved min lille hobby igen! Det tager lidt tid at opbygge igen – så for nu går jeg tilbage til udgangspunktet. Jeg fokuserer på min familie og vil gøre ALT for at få jer til at spare i hverdagen – for min egen skyld, for jeres skyld – fordi det er sjovt og fantastisk, og ikke fordi jeg SKAL.

Jeg er fuldkommen ligeglad med at tjene penge på det jeg gør, og derfor trækker jeg stikket og holder det på et minimum lige nu med få opskrifter, sparetips og den ugentlige familiemadplan. Det er en hård tid for mig, og jeg har kæmpet bravt for det her, så jeg gør, hvad der er bedst for mig lige nu 

Tak fordi I altid følger med. Jeg er her stadig, men fordi jeg har lyst og ikke på samme timemæssige plan som før. Jeg skal passe på min krop, vi lever kun én gang og jeg skal gerne blive gammel med min familie. 

Kærlig hilsen, Fie.

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  anni
  18. oktober 2019 den 17:36

  Kære Fie
  Hvor er det modigt af dig at se livet som det er – gør hvad du kan – elsk din familie – vi følger med som altid.
  knus
  Anni

 • Svar
  Malene Fabricius
  23. oktober 2019 den 11:30

  Hej Fie
  Jeg har købt din app for nyligt, og den er pengene værd – også uden nye opskrifter;-)
  Godt du mærker efter og reagerer. De fleste handler ikke, før det er for sent.

  Vh. Malene

 • Svar
  Anna
  17. november 2019 den 12:30

  Kære Fie,

  Jeg har lige fundet dit site – og det er en meget imponerende blog, du har skabt! Så jeg vil glæde mig til at hente inspiration blandt dine kreative opskrifter og madplaner. Der er ingen tvivl om, at du skaber værdi for mange mennesker – og du har tilmed i 2018 fået en særdeles velfortjent pris for det enorme arbejde, du har lagt i sitet. Så du må ikke lade det stresse dig – eller lade dig slå ud af dumme og negative menneskers idiotiske kommentarer. Insistér på, at det skal være dit hobbyprojekt – og husk hele tiden dig selv på, at du har et stort følge, der er glade for det du laver og som bakker dig op!

  Bedste hilsner
  Anna

Skriv kommentar