Print

Kyllingeschnitzler m/ kartofler, bearnaisesauce og salat

Kyllingeschnitzler med kartofler, bearnaisesauce og salat er en af favoritterne, når det skal gå stærkt. Oftest får de voksne “kylletter” og børnene får fiskepinde, det synes de nemlig er hammer lækkert. Man kan også sagtens lave retten med kogte grøntsager, vi er bare vilde med versionen med salat. 25-30 min fra start, så er maden serveret på bordet. Vi plejer at købe 2 pakker, da der er 5 små i én pakke.


Kyllingeschnitzler m/ kartofler, bearnaisesauce og salat

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 2 pk. (600 g) kyllingeschnitzler
  • 1 kg. kartofler
  • 1/2 iceberg
  • 300 gram gulerødder
  • 1/2 agurk
  • 410 g. bearnaisesauce (glas)
  • Fedtstof

Fremgangsmåde

  1. Kartoflerne skrælles, skylles og skæres i halve – koges i letsaltet vand i ca. 20 min. 
  2. Kyllingeschnitzlerne steges på panden i 6-8 min.
  3. Snit gulerødder, agurk og iceberg i meget fine tynde stænger (brug gerne et mandolinjern, hvis I har sådan et). 
  4. Bearnaisesaucen varmes i en gryde og serveres til salat, kartofler og “kylletter”.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar