Print

Kyllingeschnitzler m/ kartofler, bearnaisesauce og salat

Kyllingeschnitzler med kartofler, bearnaisesauce og salat er en af favoritterne, når det skal gå stærkt. Oftest får de voksne “kylletter” og børnene får fiskepinde, det synes de nemlig er hammer lækkert. Man kan også sagtens lave retten med kogte grøntsager, vi er bare vilde med versionen med salat. 25-30 min fra start, så er maden serveret på bordet. Vi plejer at købe 2 pakker, da der er 5 små i én pakke.


Kyllingeschnitzler m/ kartofler, bearnaisesauce og salat

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 2 pk. (600 g) kyllingeschnitzler
  • 1 kg. kartofler
  • 1/2 iceberg
  • 300 gram gulerødder
  • 1/2 agurk
  • 410 g. bearnaisesauce (glas)
  • Fedtstof

Fremgangsmåde

  1. Kartoflerne skrælles, skylles og skæres i halve – koges i letsaltet vand i ca. 20 min. 
  2. Kyllingeschnitzlerne steges på panden i 6-8 min.
  3. Snit gulerødder, agurk og iceberg i meget fine tynde stænger (brug gerne et mandolinjern, hvis I har sådan et). 
  4. Bearnaisesaucen varmes i en gryde og serveres til salat, kartofler og “kylletter”.

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

  • Svar
    Emilie
    14. oktober 2019 den 12:07

    Hej, Tak for dine fine madplaner – som vi følger trofast herhjemme 🙂

    – En lille rettelse på denne uges, der mangler iceberg på den samlede liste over indkøbsvarer, som skal bruges til kyllingeschnitzlerne 🙂

    Mvh Emilie

  • Svar
    Martin
    14. oktober 2019 den 17:53

    Kan det passe der ikke er iceberg på indkøbslisten
    PS. Elsker din madplaner
    Specielt denne uge.

  • Svar
    Janne
    15. oktober 2019 den 17:58

    Hvad skal kyllingebrystfileten bruges til? 🙂
    Kan være jeg har stirret mig blind, men kan ikke finde det i ugens opskrifter? 🙂

    • Svar
      madforfattigroeve
      15. oktober 2019 den 18:24

      Hej, det skal bruges til kartoffelpizzaen 🙂

Skriv kommentar