Print

Grøn risotto m/ kylling, ærter og spinat

En fuldstændig AMAZING risotto m/ kylling, ærter og spinat. SÅ lækker, smagfuld og let. Fra forberedelsen af løg og hvidløg til retten er færdig tager blot 20-25 min, det er fantastisk med så nemt mad i hverdagen. I disse uger er jeg alene med børnene, så der skal det bare være nemt og hurtigt, når der skal laves aftensmad. Retten ligger let i maven. Har man ikke kyllingestrimler fra frost, som er forstegte skal kyllingebrystet skæres i strimler, vendes i salt og peber, og i sammen med løg, champignon og hvidløg i starten af opskriften.


Grøn risotto m/ kylling, ærter og spinat

Tidsforbrug: 20-25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 350 g. kylling i strimler
  • 250 g. risottoris el. grødris
  • 1 liter vand
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 grøntsagsbouillon
  • 200 g. champignon
  • 3 spinatkugler, frost
  • 150 gram ærter
  • Salt + peber
  • Fedtstof

Fremgangsmåde

  1. Løg og hvidløg pilles og fintsnittes
  2. Champignon skylles og skæres i små tern
  3. Fedtstof varmes i en gryde og løg, champignon + hvidløg tilsættes – dette brunes
  4. Tilsæt ris, vand og grøntsagsbouillon – lad det simrer i 15-18 min. (risene skal være kogte).
  5. Tilsæt kyllingestrimler, spinatkugler og ærter og varm det godt op.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Servér retten.

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

  • Svar
    Karina
    5. oktober 2019 den 18:37

    Fantastik ret 👏
    Smager rigtig godt og virkelig nem og hurtigt at lave 👍

  • Svar
    Lene
    12. oktober 2019 den 18:22

    Fantastisk tip at man kan bruge grødris i stedet for risottoris. Tak for det!

Skriv kommentar