Print

Græskarsuppe m/ græskarkerner & ristede rugbrødsskiver

Græskarsuppe er en af mine efterårsfavoritter! Det er ikke mange måneder at græskar er til at opstøve, men når de er køber jeg gerne flere ind, skærer i tern og fryser ned. Græskar er nemlig virkelig gode til græskarboller også. Kartoflerne i suppen samt baconen giver ekstra fylde til den cremede suppe. Hele familien var vilde med suppen, og den bliver klart lavet igen i en af de kommende uger, og så er det fantastisk at man selv kan “dekorere” suppen, som man ønsker. Børnene var vilde med rugbrødsskiverne til at dyppe i suppen.

<

Græskarsuppe m/ græskarkerner & ristede rugbrødsskiver

Tidsforbrug: 40-45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn

Ingredienser

  • Hokkaido græskar
  • Purløg
  • Baguette
  • Kartoffel
  • Gulerod
  • Porre
  • Bacon i tern
  • Garli flødeost
  • Rugbrød
  • Græskarkerner
  • Løg
  • Peber
  • Hvidløg
  • Paprika
  • Salt
  • Hønsebouillon

Relaterede indlæg

7 Kommentarer

  • Svar
    Vibeke Reuber
    12. oktober 2019 den 20:23

    Hej
    Hvprnår skal græskarret tilsættes , jeg tror du har glemt at slrive det 🤔🙄🤔🙄

    • Svar
      AM
      17. oktober 2019 den 9:27

      Jeg synes da jeg ser det under pkt 8!😜

  • Svar
    Kim
    15. oktober 2019 den 19:19

    Man kan også sagtens bruge almindelige store græskar, der får man noget mere for pengene (det smager dog ikke helt ens) – jeg har lige skåret et græskar til 18 kr. i tern, og der blev 5 kg græskarkød! Jeg har lige lavet suppen med almindeligt græskar, og den smagte fremragende! Jeg brugte ca. 500 g græskarkød, og det passede fint. Som der står oppe i indlægget kan kødet sagtens fryses, så nu har jeg til 9 gange suppe mere 🙂

    • Svar
      madforfattigroeve
      16. oktober 2019 den 8:37

      Ej det var sørme godt nok en god idé! Tak skal du have <3

  • Svar
    Kenneth
    22. oktober 2019 den 10:15

    Skal Baconen også blendes? eller bruges den som topping?

  • Svar
    Madlena
    22. oktober 2019 den 16:09

    Så du blender ikke porren?

  • Svar
    KG
    22. oktober 2019 den 22:14

    Spændende opskrift. Men er det korrekt at de stegte bacontern også blendes i suppen?

Skriv kommentar