Print

2019: Ugens rugbrødsdag uge 42

Hvorfor agerer jeg egentlig med en rugbrødsdag? Mange synes at det kan være en kedelig ret, men her er den alså altid med i mine madplanen. Torsdag er altid rugbrødsdag og varierer gerne  fra uge til uge, så der altid kommer noget nyt pålæg på menuen. Rugbrød behøver bestemt ikke at være en kedelig dag, men det er en dag, hvor der kan spares penge. Derudover har vi vel alle sammen de dage, hvor det skal gå hurtigt, det skal være nemt og effektivt. Måske man har fritidsaktivitet, trætte børn, sent arbejde mv. Så er det altså fantastisk bare at smække en rugbrød sammen.


2019: Ugens rugbrødsdag uge 42

Tidsforbrug: 10-15 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • 600 g. solsikkerugbrød
 • Kærgården
 • Bag selv leverpostej (skal bages dagen forinden)
 • 4 æg

 

Basislager: 

 • Løg
 • Mayonnaise
 • Remoulade
 • Ristede løg
 • Salt + peber

Fremgangsmåde

 1. Æggene koges i 10 min. og serveres med mayonnaise, salt og peber.
 2. Leverpostejen bages dagen i forvejen og serveres med remoulade m/ ristede løg.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar