Print

Rugbrødstoast m/ grøntsagsstænger

Jeg elsker toast i alle variationer! Jeg prøvede for nyligt med rugbrød, da det giver mere mæthed – og det blev faktisk rigtig godt og lækkert. Det har ikke samme super sprøde skorpe, men smagen er virkelig god. Og selvom retten i sig selv er rigtig enkelt, så er det en nem, dejlig aftensmad, som plejer at blive taget SÅ godt imod. Den kan også laves som morgenmad og frokost – ja, faktisk på alle tider af døgnet.

<

Rugbrødstoast m/ grøntsagsstænger

Tidsforbrug: 15 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Rugbrød
 • Cheddarost i skiver
 • Hamburgerryg
 • Agurk
 • Avocado
 • Gulerod
 • Oregano

Relaterede indlæg

5 Kommentarer

 • Svar
  Dorte
  17. september 2019 den 19:19

  hvilet rugbrød har du brugt på billedet 🙂 ?

  • Svar
   madforfattigroeve
   18. september 2019 den 14:51

   Det er solsikkerugbrød 😀

 • Svar
  Jonna Nielsen
  19. september 2019 den 15:06

  Jeg vil gerne hente dit budget forslag, men aner ikke hvordan.!!!!:-)

  • Svar
   madforfattigroeve
   19. september 2019 den 19:46

   Man skal trykke på linket i opslaget (der hvor der står budget) og så kan man gemme det på ens computer 😀

 • Svar
  Ann
  17. februar 2020 den 11:28

  Hej Fie
  Vil bare give et godt tip til når man laver toast. Jeg har haft succes med at lave toast i ovnen. ( så kan man lave mange flere ad gangen og alle kan spise samtidig 🙂 læg stanniol i bunden af en bradepande. smør brødet på den side som vende ned .-ligesom i toasteren. Læg brød med fyld i bradepanden. Læg brødlåg på, igen med smør på ydersiden. Dæk med stanniol. Sæt en bradepande ovenpå brødet /stanniol og ind i ovnen på Ca. 200gr i 8-10min. Vupti sår er der toast til hele familien 😁

Skriv kommentar