Print

Rugbrødstoast m/ grøntsagsstænger

Jeg elsker toast i alle variationer! Jeg prøvede for nyligt med rugbrød, da det giver mere mæthed – og det blev faktisk rigtig godt og lækkert. Det har ikke samme super sprøde skorpe, men smagen er virkelig god. Og selvom retten i sig selv er rigtig enkelt, så er det en nem, dejlig aftensmad, som plejer at blive taget SÅ godt imod. Den kan også laves som morgenmad og frokost – ja, faktisk på alle tider af døgnet.


Rugbrødstoast m/ grøntsagsstænger

Tidsforbrug: 15 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 16 skiver rugbrød
  • 8 skiver ost
  • 8 skiver hamburgerryg
  • 8 gulerødder
  • 1 agurk
  • 2 modne avocado’er
  • Oregano til toast

Fremgangsmåde

  1. Ost og hamburgerryg lægges mellem 2 skiver rugbrød – drys lidt oregano inden. Bag dem i et toastjern (eller på panden i fedtstof) til de er lettere sprøde.
  2. Skræl gulerødderne og skær gulerødder og agurk i stænger
  3. Avocadoen halveres og stenen skæres ud. Skær avocadoen i skiver og server til ovenstående.
  4. Velbekomme.

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

  • Svar
    Dorte
    17. september 2019 den 19:19

    hvilet rugbrød har du brugt på billedet 🙂 ?

    • Svar
      madforfattigroeve
      18. september 2019 den 14:51

      Det er solsikkerugbrød 😀

  • Svar
    Jonna Nielsen
    19. september 2019 den 15:06

    Jeg vil gerne hente dit budget forslag, men aner ikke hvordan.!!!!:-)

    • Svar
      madforfattigroeve
      19. september 2019 den 19:46

      Man skal trykke på linket i opslaget (der hvor der står budget) og så kan man gemme det på ens computer 😀

Skriv kommentar