Print

Rugbrødstoast m/ grøntsagsstænger

Jeg elsker toast i alle variationer! Jeg prøvede for nyligt med rugbrød, da det giver mere mæthed – og det blev faktisk rigtig godt og lækkert. Det har ikke samme super sprøde skorpe, men smagen er virkelig god. Og selvom retten i sig selv er rigtig enkelt, så er det en nem, dejlig aftensmad, som plejer at blive taget SÅ godt imod. Den kan også laves som morgenmad og frokost – ja, faktisk på alle tider af døgnet.

<

Rugbrødstoast m/ grøntsagsstænger

Tidsforbrug: 15 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • Rugbrød
  • Cheddarost i skiver
  • Hamburgerryg
  • Agurk
  • Avocado
  • Gulerod
  • Oregano

Relaterede indlæg

5 Kommentarer

  • Svar
    Dorte
    17. september 2019 den 19:19

    hvilet rugbrød har du brugt på billedet 🙂 ?

    • Svar
      madforfattigroeve
      18. september 2019 den 14:51

      Det er solsikkerugbrød 😀

  • Svar
    Jonna Nielsen
    19. september 2019 den 15:06

    Jeg vil gerne hente dit budget forslag, men aner ikke hvordan.!!!!:-)

    • Svar
      madforfattigroeve
      19. september 2019 den 19:46

      Man skal trykke på linket i opslaget (der hvor der står budget) og så kan man gemme det på ens computer 😀

  • Svar
    Ann
    17. februar 2020 den 11:28

    Hej Fie
    Vil bare give et godt tip til når man laver toast. Jeg har haft succes med at lave toast i ovnen. ( så kan man lave mange flere ad gangen og alle kan spise samtidig 🙂 læg stanniol i bunden af en bradepande. smør brødet på den side som vende ned .-ligesom i toasteren. Læg brød med fyld i bradepanden. Læg brødlåg på, igen med smør på ydersiden. Dæk med stanniol. Sæt en bradepande ovenpå brødet /stanniol og ind i ovnen på Ca. 200gr i 8-10min. Vupti sår er der toast til hele familien 😁

Skriv kommentar