Print

Pizza calzone m/ spaghetti & kødsovs

Den kære mand har længe trippet herhjemme for at at jeg lavede homemade pizza calzones. Den her version er den hurtige med færdiglavet pizzadej, da det ofte er på tilbud, men ellers kan det sagtens laves selv også. Det var faktisk ikke så svært at lave, som jeg havde forestillet mig. Man skal bare ikke fylde så meget i, så den har svært ved at lukkes – og så skal den lukkes hurtigt for at dejen ikke “smelter”. Den smagte utrolig godt, og næste gang laver vi den med skinke, champignon, pizzasauce mm. Den kan laves med så mange variationer. Herhjemme spiste vi en portion salat til, da det mætter en anelse mere.

<

Pizza calzone m/ spaghetti & kødsovs

Tidsforbrug: 35-40 min.

Antal: 1 stor pizza calzone (2 voksne og 2 børn)

Ingredienser

 • Pizzadej
 • Spaghetti
 • Oksefars
 • Cheddarost i skiver
 • Hakket tomat
 • Peberfrugt
 • Fedtstof
 • Oksebouillon
 • Løg
 • Hvidløg
 • Salt
 • Peber
 • Oregano

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Kim
  15. oktober 2019 den 19:59

  Et lille tip: Hvis man somme tider laver hjemmelavet pizza, kan det godt betale sig med en pizzasten – bunden bliver meget mere sprød. Bilka (og sikkert også Føtex, men sådan en har jeg ikke i nærheden) kører somme tider knaldtilbud på grilltilbehør af mærkerne Dan Cook og/eller Charbroil, hvor de er nedsat med 75%, og så kan man få sådan en pizzasten til næsten ingen penge.
  Den er også fremragende at bage brød og boller på har jeg ladet mig fortælle, men det er ikke noget jeg gør meget i selv, så det har jeg ingen erfaring med 🙂

Skriv kommentar