Print

Bagt avocado m/ æg, kylling i skiver & blandet salat

Bagt avocado m/ æg, kylling i skiver & blandet salat er en af mine lette favoritter. Jeg er generelt helt vild med avocado, og synes det er en fantastisk måde at få alle de gode vitaminer på. Sammen med kyllingen og salaten giver den en mætning, så man ikke går sulten i seng. En spændende kombination, som skal prøves, før man rynker på næsen. Den er fantastisk og smagfuld.


Bagt avocado m/ æg, kylling i skiver & blandet salat

Tidsforbrug: 15 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 2 avocadoer
  • 4 æg
  • 1 pk. blandet salat (salatskålen fra Rema 1000)
  • 1/2 ds. majs
  • 450 g. kyllingebrystfilet
  • Paprika
  • Cayennepeber
  • Salt + peber
  • Dressing
  • Fedtstof

Fremgangsmåde

  1. Avocado udhules, tages ud med en ske og skæres i tern
  2. Æg piskes sammen med en smule salt og peber
  3. Hæld avocado og æggeblandingen i 4 muffinsforme, og bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft til massen er fast
  4. Kyllingen vendes i olie, paprika, salt, cayennepeber og peber og steges på en pande – skær dem i skiver når kyllingen er færdig
  5. Vend salaten med majs og server retten. Retten kan evt. pyntes med tomater, men er ikke nødvendigt for retten.

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

  • Svar
    Marie
    15. september 2019 den 13:09

    Hvad skal cayennepeber bruges til?
    Synes ikke jeg kan se det i opskriften.
    Tusinde tak for madplanerne iøvrigt. Det er dejligt at man ikke selv behøver at være kreativ hver uge.

    • Svar
      Sarah
      17. september 2019 den 17:16

      Tll at stege kyllingen i, det står i fremgangsmåden.

  • Svar
    Camilla
    27. september 2019 den 8:46

    Det lyder spændende med bagt avokado og æg! Det vil jeg prøve i aften, for jeg har en avokado liggende. Kan man mon fryse det ned, når man har bagt det?

Skriv kommentar