Print

Wok m/ stegte grøntsager og kyllingepølser

Jeg er vild med denne ret når det virkelig skal gå stærkt. Jeg laver den ofte til min mand, der ret tit er sent hjemme fra arbejde. Den tager ingen tid at lave og faktisk kan man bare tage det hele op fra fryseren og lave med det samme. Jeg ELSKER wok-retter, da det simpelthen bare er en hurtig måde at tilberede lækkert mad. Pølserne kan varieres fra ret til ret, men vi er vilde med pølser med chili og cheddar, det er bare ikke altid at det er på tilbud. Derfor har jeg valgt at lave opskriften til jer med kyllingepølser, da det også er en fantastisk version, som er lige så smagfuld og lækker.

<

Wok m/ stegte grøntsager og kyllingepølser

Tidsforbrug: 15-20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Grønne bønner
 • Kyllingepølse
 • Ratatouille
 • Paprika
 • Olie
 • Chiliflager
 • Salt
 • Peber

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Pernille
  18. august 2019 den 13:18

  Hvis du har tid tilovers fra en omgang aftensmad er det slide godt at stege med..

Skriv kommentar