Print

Torskebøffer m/ grøntsagswok & frisk avocado

Her til aften lavede jeg denne lækre ret, som jeg egentlig vil tillade mig at smide under min kategori mad uden stivelse. Der er en ganske smule stivelse på torskebøfferne, men hos mig handler det mest om ” et højt indhold af stivelse” og det har retten bestemt ikke. Grøntsagswokken er fantastisk lækker og smager så godt – selv min søn som er ret kræsen spiste med velbehag hele retten.


Torskebøffer m/ grøntsagswok & frisk avocado

Tidsforbrug: 10-15 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 400 g. torskebøffer
  • 5 gulerødder
  • 1 orange peber
  • 1 squash
  • 2 avocadoer
  • 4 fed hvidløg
  • 2 løg
  • 1,5 spsk. karry
  • Salt + peber
  • Olie

Fremgangsmåde

  1. Grøntsagerne skylles og peberfrugt og squash skæres i små tern
  2. Gulerødderne skrælles fri fra det yderste lag (dette kasseres) -> og der fortsættes med at skrælle resten, til der ikke er flere gulerødder. Der skal være en masse gulerodsstrimler.
  3. Torskebøfferne steges i olie på en pande
  4. Løg og hvidløg pilles og fintsnittes
  5. Squash, peberfrugt, løg, hvidløg og gulerødder steges i en wok i olie -> tilsæt karry, salt og peber for smag (svitses i 6-7 min. til det har en lækker gylden farve)
  6. Avocadoen skæres i halve (fjern stenen inden) og skær dem i skiver og servér en halv til hver.
  7. Servér og velbekomme.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar