Print

Torskebøffer m/ grøntsagswok & frisk avocado

Her til aften lavede jeg denne lækre ret, som jeg egentlig vil tillade mig at smide under min kategori mad uden stivelse. Der er en ganske smule stivelse på torskebøfferne, men hos mig handler det mest om ” et højt indhold af stivelse” og det har retten bestemt ikke. Grøntsagswokken er fantastisk lækker og smager så godt – selv min søn som er ret kræsen spiste med velbehag hele retten.

<

Torskebøffer m/ grøntsagswok & frisk avocado

Tidsforbrug: 10-15 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Torskebøf
 • Gulerod
 • Peberfrugt
 • Squash
 • Avocado
 • Karry
 • Salt
 • Peber
 • Løg
 • Hvidløg
 • Olie

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Stine
  22. november 2019 den 7:02

  Hejsa.
  Hvad har du vendt bøfferne i ?

Skriv kommentar