Print

Spaghetti m/ kylling, ricotta og lækre grøntsager

De bedste bliver altså lavet, når jeg ikke aner, hvad jeg skal lave. I ved – de der restedage, hvor man har en masse i overskud og skal sammensætte en ny ret. Jeg er i fuld gang med at tømme min fryser (sådanne uger har vi nemlig også), og der har vi altså valgt at en af dagene stod på denne ret – det blev så her den anden dag. Jeg har aldrig smagt ricotta (utroligt nok), men det smagte bare SÅ godt sammen med kyllingeternene og grøntsagerne.

<

Spaghetti m/ kylling, ricotta og lækre grøntsager

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Spaghetti
 • Ratatouille
 • Grønne bønner
 • Bacon i tern
 • Kylling i tern
 • Ricotta
 • Paprika
 • Salt
 • Peber
 • Olie

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Ann
  2. marts 2020 den 21:16

  Hej Fie
  Ihh altså hvor er det en skøn opskrift. jeg lavde denne til aften i dag. Det vare super lækkert 🙂

Skriv kommentar