Print

Quesadillas m/ kylling, spinat og ostesauce

Jeg lavede i dag nogle fantastiske quesadillas m/ kylling, spinat og ostesauce. Det var mit første forsøg, hvilket selvfølgelig gjorde det hele en anelse nervepirrende – ville det mon blive godt? Men trods de var en anelse svære at vende, så blev de bare helt kanon og smagfulde. Det er bestemt ikke sidste gang vi laver denne lækre ret.


Quesadillas m/ kylling, spinat og ostesauce

Tidsforbrug: 40-50 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 1 pk. Tortillas (wraps)
  • 450 g. Kyllingebrystfilet
  • 1 pose revet cheddar
  • 70 gram tomatpure
  • 200 gram spinat
  • 4 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 rød peber
  • 3 dl. vand
  • 1 grøntsagsbouillon
  • 1 spsk. paprika
  • 1/2 tsk. Salt
  • 1/2 tsk. Peber
  • 1/2 tsk. Chiliflager
  • Olie

Fremgangsmåde

  1. Start med at pille hvidløg og løg og fintsnit det
  2. Skær kyllingen i små tern, hæld det i en gryde og vend det i olie, paprika, salt, peber, løg og hvidløg og chili.
  3. Skyl rød peber og skær den i små tern
  4. Hæld rød peber, tomatpure, vand og grøntsagsbouillon i gryden og lad det simre i 25 min.
  5. Tilsæt spinat og revet cheddar – rør godt rundt til en cremet ostesauce.
  6. Tilsæt en smule olie på en pande og put en tortillapandekage på ved høj varme – smør med kyllingefyldet og put en ny pandekage over.
  7. Vend pandekagen og fortsæt sådan til der er lavet 3 pandekager.
  8. Serveres til en lækker salat.

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

  • Svar
    Lotte
    6. august 2019 den 19:26

    Lyder rigtig lækkert. Men ryger fyldet ikke ud når man skal vende pandekagen? 🙂

  • Svar
    Mette
    8. august 2019 den 15:59

    For at lette stegningen ville jeg da putte den i en grill touster

  • Svar
    Mette
    8. august 2019 den 16:00

    PS. Det lyder meget lækkert 😋

  • Svar
    anni
    8. august 2019 den 23:11

    Først tak for en dejlig hjemmeside – med masser af gode opskrifter.
    Du skriver det er svært at vende pandekagerne – men det er en god ide at lægge tortillaen på panden – læg kun fyld på den ene halvdel – efter et minut lukker du den anden halvdel ind over og danner en halvmåne – tryk lidt sammen i kanten. Denne er super nem at vende – ovnen er klar på ca. 70 grader – læg dem på pladen og hold dem varme – det er nemt.
    kh
    Anni

Skriv kommentar