Print

Quesadillas m/ kylling, spinat og ostesauce

Jeg lavede i dag nogle fantastiske quesadillas m/ kylling, spinat og ostesauce. Det var mit første forsøg, hvilket selvfølgelig gjorde det hele en anelse nervepirrende – ville det mon blive godt? Men trods de var en anelse svære at vende, så blev de bare helt kanon og smagfulde. Det er bestemt ikke sidste gang vi laver denne lækre ret.

<

Quesadillas m/ kylling, spinat og ostesauce

Tidsforbrug: 40-50 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • Tortilla wraps
  • Kyllingebrystfilet
  • Revet cheddar
  • Frisk spinat
  • Peberfrugt
  • Løg
  • Paprika
  • Grøntsagsbouillon
  • Salt
  • Peber
  • Hvidløg
  • Chiliflager
  • Olie
  • Tomatpuré

Relaterede indlæg

5 Kommentarer

  • Svar
    Lotte
    6. august 2019 den 19:26

    Lyder rigtig lækkert. Men ryger fyldet ikke ud når man skal vende pandekagen? 🙂

  • Svar
    Mette
    8. august 2019 den 15:59

    For at lette stegningen ville jeg da putte den i en grill touster

  • Svar
    Mette
    8. august 2019 den 16:00

    PS. Det lyder meget lækkert 😋

  • Svar
    anni
    8. august 2019 den 23:11

    Først tak for en dejlig hjemmeside – med masser af gode opskrifter.
    Du skriver det er svært at vende pandekagerne – men det er en god ide at lægge tortillaen på panden – læg kun fyld på den ene halvdel – efter et minut lukker du den anden halvdel ind over og danner en halvmåne – tryk lidt sammen i kanten. Denne er super nem at vende – ovnen er klar på ca. 70 grader – læg dem på pladen og hold dem varme – det er nemt.
    kh
    Anni

  • Svar
    Iben
    16. august 2019 den 15:52

    JEg har nu prøvet opskriften og har flg. kommentarer:
    – Det er alt for meget med 3 dl. vand og rigeligt med 1 dl.
    – Der må gerne komme mere end 1 ps. revet cheddar i retten, så den bliver mere cremet og nemmere at vende “pandekagerne”.
    – Det er alt for lang tid at lade retten simre i 25 min. Kyllingen bliver jo tør som bare pokker. Jeg vil sige max. 10 min.
    – Vend “pandekagerne” på et fladt grydelåg, som lægges over panden. Vend med et snuptag over på grydelåget og lad “pandekagen” glide forsigtigt ned på panden igen med den anden side op.
    Ellers smagte retten rigtig dejligt.

Skriv kommentar