Print

Pastaret m. grøntsager & skinke

Det var ikke meget mad vi kunne lave, da vi var i Italien. Vi var en smule udfordrede, da det meste indeholdte æg, som Liam ikke kan tåle. Men vi fik lavet en ultra lækker pastaret, som jeg er nødt til at dele med jer. Den er så simpel, at det gør den endnu mere skøn. Den er nem at lave – hurtig at lave og smager hammer godt. Og heldigvis er deres grøntsagsblandinger altså det samme som herhjemme i Danmark – det gør det endnu bedre! Jeg lavede den efterfølgende da vi kom hjem for at få et godt billede af retten.


Pastaret m. grøntsager & skinke

Tidsforbrug: 15-20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 400 g. pastaskruer, fuldkorn
  • 250 madlavningsfløde, OMA
  • 1 ps. grøntsagsblanding (REMA’s egen)
  • 1 pk. skinke i tern
  • 1 pk. frisk mozzarella
  • Salt + peber
  • 1 spsk. paprika
  • Fedtstof

Fremgangsmåde

  1. Pastaen koges efter anvisning på emballagen
  2. Skinke steges i en smule fedtstof i en wok – tilsæt paprika
  3. Grøntsagsblandingen tilsættes
  4. Hæld vandet fra pastaen
  5. Skær mozzarellaen i små stykker
  6. Tilsæt derefter frisk mozzarella i wokken sammen med det kogte pasta og fløde
  7. Smag til med salt og peber.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar