Print

Pastaret m. grøntsager & skinke

Det var ikke meget mad vi kunne lave, da vi var i Italien. Vi var en smule udfordrede, da det meste indeholdte æg, som Liam ikke kan tåle. Men vi fik lavet en ultra lækker pastaret, som jeg er nødt til at dele med jer. Den er så simpel, at det gør den endnu mere skøn. Den er nem at lave – hurtig at lave og smager hammer godt. Og heldigvis er deres grøntsagsblandinger altså det samme som herhjemme i Danmark – det gør det endnu bedre! Jeg lavede den efterfølgende da vi kom hjem for at få et godt billede af retten.

<

Pastaret m. grøntsager & skinke

Tidsforbrug: 15-20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Pasta
 • OMA madlavningsfløde
 • Frosne grøntsager
 • Skinke i tern
 • Frisk mozzarella
 • Salt
 • Peber
 • Paprika
 • Fedtstof

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar