Print

En ny hverdag – store forandringer.

Kære trofaste følgere. 

Jeg er fuldstændig beæret over hele den opbakning, der har været på siden de sidste mange måneder – af hjertet tak. For mit vedkommende har jeg været helt selvstændig i knap 4,5 måned nu med ingen anden indtægt, og jeg kan mærke at jeg har brug for noget mere. Jeg ELSKER Mad For Fattigrøve, og jeg ville elske at gøre det hverdag, men jeg har en familie, som jeg også skal forsørge. Derfor har jeg valgt at starte uddannelse igen – jeg vil nemlig gerne have en fast indkomst og altid vide, hvad jeg får – og være en bonus det jeg får ved at arbejde med Mad For Fattigrøve. Bloggen, appen og min kogebog er helt fantastisk – jeg elsker det, men uvisheden i at vide hvad man tjener eller ikke tjener er bare for stor i øjeblikket – det er hammer svært at ligge budget på antagelser.

Som blogger får man ikke alverden – det der kører rundt for mig er primært min elskede app og kogebog. I kender det nok også – hvordan skal man lige få det til at køre rundt?

Så nu er det tid for mig til at gøre noget andet – jeg kommer dog stadig til at arbejde på bloggen og appen selvfølgelig – det er jo min indtægt og mit hjertebarn. Jeg kommer ca. til at opdatere med +3 opskrifter som min. om ugen alt efter hvor meget jeg når efter skole, til aftensmad og i weekenderne – og ellers er der selvfølgelig mine madplaner, som vil være præcis som nu og selvfølgelig at sende og administrere bøger 2 gange om ugen! Det kommer aldrig til at forsvinde. Jeg starter også kørekort på onsdag for at kunne være en smule mere selvstændig og fleksibel herhjemme – det har jeg udsat i 6 år nu, men NU skal det være.

Og så har jeg STORE planer for Mad For Fattigrøve, som jeg desværre ikke kan fortælle så meget om nu – men det bliver SÅ godt. Det er en helt ny udvikling i den bedste retning til dato. I må vente spændt i en 3 ugers tid endnu – jeg fortæller  noget, så snart jeg kan.

Jeg håber at I stadig bliver hængende – I kommer højest sandsynligt ikke til at mærke, at jeg er det mere væk. Det bliver godt, det er jeg helt sikker på. Men synes jeg burde fortælle hvad der sker omkring mig. I er fantastiske og jeg er så taknemmelig – det skal I vide.

Kærlig hilsen, Fie.

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Dorte Hammergren
  3. august 2019 den 19:29

  Du er simpelthen fantastisk. ❤
  Jeg ønsker dig alt det bedste fremover, og håber dine drømne går i opfyldelse. ❤
  Jeg vil altid følge dig, som jeg hele tiden har gjort med STOR forrnøjelse. Jeg får SÅ meget ud af din blog mm.
  Knus Dorte ❤

 • Svar
  Louise
  4. august 2019 den 10:41

  Hej
  Ny her
  Vil bare høre med de nye store forandringer du laver om det kan betale sig for os ny at købe app om der stadig kommer ny madplaner hver uge?

  • Svar
   madforfattigroeve
   5. august 2019 den 13:26

   Hej! Der kommer stadig madplaner hver uge, det ændrer sig ikke 🙂
   Kh, Fie.

 • Svar
  Heidi Helleskov
  4. august 2019 den 19:34

  Pøj pøj med uddannelse og kørekort – glad for at du fortsætter med madplanerne, det letter min hverdag hver uge.
  Selvom jeg er en gammel, garvet husmor, der har brugt madplaner i næsten 40 år, så er det dejligt med ny inspiration – og så gør det jo ikke noget at det også er lidt billigt.

 • Svar
  Jacob
  5. august 2019 den 12:48

  Du gær et kæmpe stykke arbejde, og mange er dig taknemlig for dette. Ønsker jer det bedste.

 • Svar
  Louise Grønning
  6. august 2019 den 13:45

  Hej Fie!!

  Jeg synes lige du så bekendt ud! Vi har engang rendt en del sammen på campingpladsen ved øster Hurup. Det er mange år siden, så du kan sikkert ikke huske mig 😅

Skriv kommentar