Print

Spidskålsspaghetti med kødsovs

En skøn mættende ret som jeg personligt er blevet helt vild med. Min mand vil gerne undgå stivelse, så jeg prøver så vidt muligt at indføre lidt herhjemme. Børnene får pasta til kødsovsen, men vi andre er altså blevet ret glade for kålspaghettien. Den mætter godt, smager skønt, er smagfuld og nem at lave.


Spidskålsspaghetti med kødsovs

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

Kødsovs: 

  • 500 g. oksefars
  • 3 spsk. olie
  • 1 ds. hk. tomat
  • 3 dl. vand
  • 1 peberfrugt
  • 1 tsk. chiliflager
  • 1 tsk. paprika
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • Salt + peber

 

Spidskålsspaghetti: 

  • 1 spidskål
  • 1/2 grøntsagsbouillonterning
  • Vand

Fremgangsmåde

  1. Spidskålen skylles og snittes i tynde strimler
  2. Løg og hvidløg pilles og snittes fint
  3. Peberfrugt skylles og skæres i små tern
  4. Fars brunes i olie i en gryde – tilsæt løg og hvidløg og rør godt rundt
  5. Tilsæt peberfrugt, hk. tomat, paprika, chiliflager og vand. Lad det simre i 5-10 min.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Spidskålet hældes i en gryde med vand (der dækker spidskålet). Bouillon til sættes og simrer til kålet er mør. Lad det dryppe af efterfølgende.
  8. Server.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar