Print

Smørstegt laks m. tomatsalat, avocado og ovnstegt spidskål

Smørstegt laks m. tomatsalat, avocado og ovnstegt spidskål det er simpelthen en af mine nye livretter. Jeg er normalt ikke særlig glad for fisk (der er mange jeg ikke bryder mig om), men laks er vare en favorit. Jeg er også blevet ret glad for avocado, som jeg er begyndt at bruge meget i mine opskrifter – det mætter, er sundt for kroppen og indeholder kost med kostfibre, folsyre (for hukommelsen) og antiinflammatoriske stoffer, hvilket er super godt for os herhjemme, da vi har et eksembarn. Retten er alt i alt bare virkelig lækker og nem at lave.

<

Smørstegt laks m. tomatsalat, avocado og ovnstegt spidskål

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Laks
 • Cherryomat
 • Avocado
 • Frisk mozzarella
 • Spidskål
 • Citron
 • Salt
 • Smør
 • Rødløg
 • Tørret basilikum

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar