Print

Rejesalat m/ æg, tomat og avocado

Salater kan for mig spises til både frokost og aftensmad hvis der er godt med protein i samt fylde. Denne salat er perfekt til formålet, da den indeholder både rejer, æg og avocado, som alle 3 dele er mættende og gode for kroppen. Den er hurtig at lave i en travl hverdag – herhjemme var det et kæmpe hit og smagene er så gode sammen.

<

Rejesalat m/ æg, tomat og avocado

Tidsforbrug: 20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • Avocado
  • Rejer
  • Iceberg
  • Agurk
  • Citron
  • æg
  • Tomat

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Yrsa Sørensen
    5. februar 2020 den 11:08

    Har lige fået anbefalet denne mad blog – er helt vild med den .lækker mad lækkert sat op , og fotograferet. Selv mormor / farmor nyder jeg at få inspirationer 👍😀😀

Skriv kommentar