Print

Rejesalat m/ æg, tomat og avocado

Salater kan for mig spises til både frokost og aftensmad hvis der er godt med protein i samt fylde. Denne salat er perfekt til formålet, da den indeholder både rejer, æg og avocado, som alle 3 dele er mættende og gode for kroppen. Den er hurtig at lave i en travl hverdag – herhjemme var det et kæmpe hit og smagene er så gode sammen.


Rejesalat m/ æg, tomat og avocado

Tidsforbrug: 20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 200 gram rejer
  • 2 avocadoer
  • 1 citron
  • 2 tomater
  • 1/2 iceberg
  • 1/2 agurk
  • 4 æg

Fremgangsmåde

  1. Vand koges i en gryde og æggene tilsættes og koges videre i 10 min. Læg æggene i koldt vand imens salaten skæres.
  2. Iceberg, tomat og agurk skylles.
  3. Iceberg fintsnittes og agurk og tomater skæres i små tern
  4. Æggene klækkes og skæres i 6 både pr. æg.
  5. Avocadoen skæres halvt over (i midten findes der en sten der skal fjernes.). Udhul avocadoen med en ske og skær dem i små tern.)
  6. Læg salat i et fad, dræn rejer for vand og læg dem ovenpå sammen med avocado, æg, tomat og agurk.
  7. Skær citronen i tynde skiver og læg dem fint ovenpå for smag.
  8. Server.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar