Print

Ovnbagt spidskål m/ citron

Ovnbagt spidskål er fantastisk hvis man gerne vil prøve at spise uden stivelse. Den lækre smag af citron er blot prikken over i’et ved denne ret. Det er hurtigt at lave, smager godt og mætter meget.


Ovnbagt spidskål m/ citron

Tidsforbrug: 10 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 1 spidskål
  • Olie
  • 1/2 frisk citron
  • 1 tsk. tørret basilikum

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 225 grader alm. ovn.
  2. Spidskålet skæres i kvarte og pensles med olie og tørret basilikum.
  3. Citronen skæres i tynde skiver og lægges ovenpå spidskålet og resten i det ildfaste fad for smag.
  4. Bag det i ovnen ved 225 grader i et ildfast fad i ca. 5-7 min. alt efter hvor sprødt man ønsker det. 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar