Print

Grillspyd med kylling, pastasalat og brød

Grillspyd er rigtig lækkert til en god grillaften, da man selv kan proppe lige præcis det på, som man godt kan lide. Børnene synes grillspyd er sjove at spise samt at lave, hvilket bringer familien lidt tættere samlet om køkkenet. Disse grillspyd er lavet med kylling og de bedste grøntsager – dertil en lækker pastasalat og brød til. Til brødene kan man evt. lave en hvidløgssmør for at gøre det en anelse mere smagfuld.


Grillspyd med kylling, pastasalat og brød

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

Grillspyd:

  • 300 gram kyllingebrystfilet
  • 1 grøn peber
  • 8 blomkålsbuketter
  • 1 rødløg
  • 100 gram champignon
  • Salt

 

Pastasalat:

  • 300 gram pasta
  • 1/2 agurk
  • 100 gram gulerødder
  • 8 blomkålsbuketter
  • 75 gram salatmix
  • 1 avocado
  • 2 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Alt salat og grøntsager skylles før forberedelser
  2. Pastaen koges i letsaltet vand og skylles under koldt vand efter kogning
  3. Agurk skæres i små tern
  4. Gulerødderne skrælles og rives fint
  5. Avocadoen skæres i halv (kernen fjernes) og indmaden skæres i små tern
  6. Blomkålen pilles i meget små blomkålsbuketter til pastasalaten – dem til grillspydene skal være 8 store blomkålsbuketter
  7. Bland salaten med olivenolie.
  8. Kyllingen skæres i små tern, rødløg pilles og skæres i grove tern
  9. Den grønne peber skæres i grove tern
  10. Champignon, peber, kylling, rødløg og blomkål sættes på grillspydene – krydres med salt og grilles.
  11. Brød varmes på grillen.
  12. Server til pastasalaten og brød.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar