Er du til det spicy køkken, så er denne ret lige noget for dig. Jeg var utrolig vild med den og samme var resten af familien. Dog var den ikke så stærk, at børnene ikke kunne spise med. Den røde karrypasta giver bare en god spicy fornemmelse og retten både smager og dufter asiatisk – det er helt fantastisk! Det er en nem suppe, som kan spises hele året rundt med god samvittighed. Når ikke vi spiser uden stivelse, så får vi gerne nudler eller pasta i suppen samt brød til. Her kan I med fordel prøve mine chili/cheddar boller, de er sindssygt gode hertil. Jeg plejer også at putte bambusskud i, dette havde de dog ikke i hverken Fakta eller Netto, som jeg handlede i idag.
Vær’ opmærksom på, at der er citrus i karrypastaen.
<Thaisuppe m/ kylling og kokosmælk
Tidsforbrug: 25-30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn.
Ingredienser
- Porre
- Kyllingebrystfilet
- Champignon
- Kokosmælk
- Peberfrugt
- Kaffefløde
- Karrypasta
- Hønsebouillon
- Hvidløg
- Olie
- Løg
- Paprika
- Salt
- Peber
11 Kommentarer
Uffe
18. juni 2019 den 22:50Øhhh I punkt 1 under fremgangsmåde står der at vi skal stege kyllingen i salt og aber. .. Har altså ikke kunne finde aber i rema 🙂
Henning Zoolover
18. juni 2019 den 23:00Hej, havde købt alt på indkøbslisten. Men under fremgangsmåden step 1 står der man skal bl.a. skal stege i aber. Behøves jeg virkelig det? Gør det noget godt for smagen?
Mvh.
madforfattigroeve
19. juni 2019 den 10:59Hahah Hej Henning! nej det skal du selvfølgelig ikke – det var vidst en hurtig tastefejl herfra. Hvis du bare bruger peber i stedet for aber, så går det godt! 🙂
Kh, Fie
Sanne Arentoft
19. juni 2019 den 13:09Kan man bruge andet end rød karrypasta i Taisuppen ?
Sanne Arentoft
19. juni 2019 den 13:12Hvad kan man bruge i stedet for rød karrypasta i Thaisuppen ?
Agnieszka Lauridsen
25. september 2019 den 19:02Jeg har lavet suppen idag. Jeg kan varm anbefaler den. Smager himmelsk. Til suppen har jeg serveret baguette med kryddersmør og ost.
Bettina
2. oktober 2019 den 17:18Virkelig god suppe 😀😀
Patty
2. oktober 2019 den 19:10Super lækker og hurtig suppe, brugte dog grøntsagsbouillon i stedet og gul peberfrugt i stedet da det var tøm køleskabet dag i dag!
Tak for mad 🤗
Anni
7. november 2019 den 18:19Lækker suppe 😃😃😃
Cindy
20. november 2019 den 19:02Kan den færdige suppe fryses ned igen & bruges senere?
Irene
24. januar 2020 den 11:25Jeg har lavet den hvor jeg tilsatte maizena mel, så den blev til en sovs, serverede Jasmin ris til.
Wauw det blev lækkert