Print

Thaisuppe m/ kylling og kokosmælk

Er du til det spicy køkken, så er denne ret lige noget for dig. Jeg var utrolig vild med den og samme var resten af familien. Dog var den ikke så stærk, at børnene ikke kunne spise med. Den røde karrypasta giver bare en god spicy fornemmelse og retten både smager og dufter asiatisk – det er helt fantastisk! Det er en nem suppe, som kan spises hele året rundt med god samvittighed. Når ikke vi spiser uden stivelse, så får vi gerne nudler eller pasta i suppen samt brød til. Her kan I med fordel prøve mine chili/cheddar boller, de er sindssygt gode hertil. Jeg plejer også at putte bambusskud i, dette havde de dog ikke i hverken Fakta eller Netto, som jeg handlede i idag.


Thaisuppe m/ kylling og kokosmælk

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 450 gram kyllingebrystfilet
  • 2 tsk. rød karrypasta
  • 1 rød peber
  • 1 porre
  • 1 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 100 gram champignon i skiver
  • 1 ds. kokosmælk (400 gram)
  • 8 dl. vand
  • 1 hønsebouillonterning
  • 2 dl. kaffefløde
  • Olie
  • 1 spsk. paprika
  • Salt + peber

Fremgangsmåde

  1. Kyllingen skæres i små stykker og steges i en gryde i olie, paprika, salt og peber
  2. Løg, rød peber og hvidløg skæres i små tern
  3. Porre skæres i tynde ringe
  4. Ovenstående tilsætte gryden sammen med champignon – mere olie eller flydende margarine tilsættes hvis nødvendigt
  5. Rød karrypasta tilsættes og røres godt rundt
  6. Bouillon, vand og kokosmælk tilsættes gryden og simrer i 10 min.
  7. Smag til med salt, peber og fløde.
  8. Server. 

Relaterede indlæg

11 Kommentarer

  • Svar
    Uffe
    18. juni 2019 den 22:50

    Øhhh I punkt 1 under fremgangsmåde står der at vi skal stege kyllingen i salt og aber. .. Har altså ikke kunne finde aber i rema 🙂

  • Svar
    Henning Zoolover
    18. juni 2019 den 23:00

    Hej, havde købt alt på indkøbslisten. Men under fremgangsmåden step 1 står der man skal bl.a. skal stege i aber. Behøves jeg virkelig det? Gør det noget godt for smagen?
    Mvh.

    • Svar
      madforfattigroeve
      19. juni 2019 den 10:59

      Hahah Hej Henning! nej det skal du selvfølgelig ikke – det var vidst en hurtig tastefejl herfra. Hvis du bare bruger peber i stedet for aber, så går det godt! 🙂
      Kh, Fie

  • Svar
    Sanne Arentoft
    19. juni 2019 den 13:09

    Kan man bruge andet end rød karrypasta i Taisuppen ?

  • Svar
    Sanne Arentoft
    19. juni 2019 den 13:12

    Hvad kan man bruge i stedet for rød karrypasta i Thaisuppen ?

  • Svar
    Agnieszka Lauridsen
    25. september 2019 den 19:02

    Jeg har lavet suppen idag. Jeg kan varm anbefaler den. Smager himmelsk. Til suppen har jeg serveret baguette med kryddersmør og ost.

  • Svar
    Bettina
    2. oktober 2019 den 17:18

    Virkelig god suppe 😀😀

  • Svar
    Patty
    2. oktober 2019 den 19:10

    Super lækker og hurtig suppe, brugte dog grøntsagsbouillon i stedet og gul peberfrugt i stedet da det var tøm køleskabet dag i dag!
    Tak for mad 🤗

  • Svar
    Anni
    7. november 2019 den 18:19

    Lækker suppe 😃😃😃

  • Svar
    Cindy
    20. november 2019 den 19:02

    Kan den færdige suppe fryses ned igen & bruges senere?

  • Svar
    Irene
    24. januar 2020 den 11:25

    Jeg har lavet den hvor jeg tilsatte maizena mel, så den blev til en sovs, serverede Jasmin ris til.
    Wauw det blev lækkert

Skriv kommentar