Print

Spinatpasta m/ svinefilet og lækre grøntsager

En af de sundere retter fyldt med en masse grøntsager. Rema 1000 har ofte svinefilet på tilbud, så jeg tænkte, at der skulle flere opskrifter ind med dette stykke kød. Jeg agere meget med fløde i køkkenet, men derfor er opskriften stadig til den sundere side, da man sagtens kan få erstatning ned til 4%. Den smager fantastisk og mætter i den grad. Jeg blev helt overrasket over, hvor meget det mættede i hvert fald. En god og kreativ ret til store og små.


Spinatpasta m/ svinefilet og lækre grøntsager

Tidsforbrug: 20-25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 1 svinefilet af 500 gram (ca.)
  • 250 g. spinatpasta (frisk)
  • 300 g. broccoli, frost el. 1/2 frisk broccoli
  • 1 rød peber
  • 250 ml. madlavningsfløde (OMA)
  • 200 gram champignon
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • Salt + peber
  • Fedtstof

Fremgangsmåde

  1. Svinefileten skæres i små tern
  2. Løg og hvidløg pilles og fintsnittes
  3. Rød peber og champignon skylles/renses og skæres i små tern
  4. Køddet steges i en wok/gryde i fedtstof
  5. Alle grøntsagerne tilsættes og steges til broccolien er tøet op i wokken.
  6. Fløde tilsættes wokken og spinatpastaen koges i 4 min. i vand. 
  7. Dræn pastaen for vand og hæld pastaen over i wokken – rør godt rundt.
  8. Smag til med salt og peber.
  9. Servér.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar