Print

Spinatpasta m/ svinefilet og lækre grøntsager

En af de sundere retter fyldt med en masse grøntsager. Rema 1000 har ofte svinefilet på tilbud, så jeg tænkte, at der skulle flere opskrifter ind med dette stykke kød. Jeg agere meget med fløde i køkkenet, men derfor er opskriften stadig til den sundere side, da man sagtens kan få erstatning ned til 4%. Den smager fantastisk og mætter i den grad. Jeg blev helt overrasket over, hvor meget det mættede i hvert fald. En god og kreativ ret til store og små.

<

Spinatpasta m/ svinefilet og lækre grøntsager

Tidsforbrug: 20-25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Svinefilet
 • Broccoli
 • Kaffefløde
 • Peberfrugt
 • Champignon
 • Fettuccine spinat
 • Løg
 • Salt
 • Peber
 • Fedtstof
 • Hvidløg

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

Skriv kommentar