Print

One pot: børnevenlig karryret m/ pasta og grøntsager

Denne one pot er en af de bedste, jeg har lavet. Den er især børnevenlig, da der er en masse farver og de fleste børn elsker pølser, sådan er det i hvert fald hjemme hos os. Retten er godt krydret med pasta og er fyldt med farverige grøntsager. Denne ret er også fantastisk som en tøm køleskabet ret. Man kan spice den op med alt man lige har tilbage – bacon, porrer og ris hører også fantastisk godt sammen med retten.


One pot: børnevenlig karryret m/ pasta og grøntsager

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 400 gram pasta
  • 300 gram pølser i skiver
  • 4 finthakket gulerødder
  • 1/2 snittet spidskål
  • 1 fintshakket squash
  • 1 snittet løg
  • 2 tsk. karry
  • Salt + peber
  • Meljævning
  • 1 grøntsagsbouillon
  • 8 dl. vand
  • Fedtstof

Fremgangsmåde

  1. Læs opskriften igennem inden madlavning og vask hænderne grundigt.
  2. Løg pilles og snittes fint
  3. Fedtstof varmes i en gryde og karry svitses
  4. Tilsæt løg og brun det i gryden
  5. Skær pølser i små skiver
  6. Skyl grøntsagerne og snit dem fint – gulerødderne skrælles inden
  7. Tilsæt dem gryden sammen med pølserne
  8. Vand, pasta og bouillon tilsættes og lades simre indtil pastaen er kogt færdigt og gulerødderne møre – ca. 10-12 min. 
  9. Rør meljævning op (mel + vand) og tilsæt det lidt efter lidt til det har ønskede konsistens. Lad det simre 5 min yderligere.
  10. Server og velbekomme.

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

  • Svar
    Ann Mari
    6. september 2019 den 11:06

    1 grønsagsbouillon ? Er det en terning, som man smuldrer i retten ?

    • Svar
      madforfattigroeve
      6. september 2019 den 11:39

      Ja 😀

Skriv kommentar