Print

Mini pita pizza m/ kødsovs og frisk mozzarella

Disse mini pita pizzaer med kødsovs er fantastiske som en reste-ret af noget kødsovs! Dog smager de også godt, når det laves fra bunden og er frisk, men det er en god måde at bruge alle rester på. Jeg laver dem tit til madpakker, snacks, ture og aftensmad, når det skal gå rigtig stærkt. De smager også rigtig godt kolde.


Mini pita pizza m/ kødsovs og frisk mozzarella

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 8-10 stk.

Ingredienser

  • 2 pk. pitabrød
  • 200 g. hk. oksefars
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 2 gulerødder
  • 1/2 rød peber
  • 1/2 oksebouillonterning
  • Fedtstof
  • Salt + peber
  • 1 pk. frisk mozzarella

Fremgangsmåde

  1. Oksefarsen brunes i fedtstof i en gryde
  2. Imens farsen brunes pilles hvidløg og løg og fintsnittes
  3. Rød peber skylles og skæres i små tern
  4. Gulerod skrælles og skæres i små tern
  5. Tilsæt gulerod, rød peber, løg, hakkede tomatsauce, oksebouillonterning og hvidløg til gryden
  6. Smag til med salt og peber
  7. Tænd ovnen på 200 grader alm ovn
  8. Skær pitabrødene over, så der er to lige store stykker
  9. Fordel kødsovs på toppen af pitabrøddene
  10. Skær mozzarella i tynde skiver og fordel over pitaerne.
  11. Bag mini pita pizzaerne i ovnen indtil osten er smeltet og pitaerne sprøde i kanterne.
  12. Servér.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar