Print

Kyllingefrikadeller m/ pikant pastasalat & hjemmelavet dip

Pikant pastasalat er min absolutte favorit pastasalat! Den giver pastaen en skøn cremet konsistens, som vi er helt vilde med. Salaten kan tilpasses deri, som man ønsker efter smag og behag. Til pastasalaten serveres nogle lækre kyllinge”deller” og en god hjemmelavet dip til at dyppe kødet i. En herlig sommerret som laves på ingen tid.


Kyllingefrikadeller m/ pikant pastasalat & hjemmelavet dip

Tidsforbrug: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

Kyllingefrikadeller:

  • 400 g. hk. kyllingefars
  • 1 løg
  • Salt + peber
  • Olie

 

Pikant pastasalat: 

  • 1/2 iceberg
  • 1/2 agurk
  • 1 rød peber
  • 400 g. pastaskruer
  • 1 pk. pikantost
  • 1 rødløg
  • Salt

 

Hjemmelavet dip: 

  • 2,5 dl. cremefraiche
  • 1 tsk. paprika
  • Frisk purløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. olie
  • 1 tsk. citronsaft
  • Salt + peber

Fremgangsmåde

  1. Pastaen koges i letsaltet vand
  2. Løg og rødløg pilles og fintsnittes
  3. Kyllingefarsen blandes med alm. løg, lidt salt og lidt peber
  4. Farsen formes til “deller” og steges i olie i en pande
  5. Pastaen drænes for vand og køles en smule af – bland derefter pikantosten sammen med pastaen og stil det på køl imens salaten skæres.
  6. Skyl salat, agurk og rød peber og snit/skær det som ønsket.
  7. Hvidløg pilles og snittes fint
  8. Bland ingredienserne sammen til dippen og mix det med hvidløg.
  9. Bland salat og rødløg sammen med den afkølede pikantpasta
  10. Server til kyllingefrikadellerne og dippen.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar