Print

Krydret wok m/ oksekød og pasta

Når aftensmaden skal gå rigtig stærkt laver vi ofte wokretter. Jeg elsker at det hele bare proppes i og simrer. Jeg er også vild med versionen med kylling, men den her er bare så spicy på den gode måde og krydret, så den går rent hjem. Børnene spiser alle grøntsagerne og tager gerne en ekstra lille portion. Det er en sikker vinder.


Krydret wok m/ oksekød og pasta

Tidsforbrug: 20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 300 gram pasta
  • 500 g. hk. oksefars
  • 1 pk. wokblanding (Rema’s egen)
  • 3 spsk. soyasauce
  • 4 dl. vand
  • 1,5 spsk. karry
  • 1 spsk. paprika
  • 1/2 tsk. cayennepeber
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/2 tsk. peber
  • 2 spsk. olie

Fremgangsmåde

  1. Pastaen koges i letsaltet vand
  2. Olie varmes i en wok/gryde og paprika, karry, cayennepeber, salt og peber tilsættes
  3. Tilsæt oksefars og brun det godt i gryden
  4. Tilsæt først soyasauce og rør rundt – derefter tilsættes wokblandingen og vand
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Dræn den færdigkogte pasta og hæld pastaen over i wok/gryden og varm det yderligere 2 min. 
  7. Server.

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

  • Svar
    Mette
    10. august 2019 den 11:44

    Lyder lækkert! Oksefars? Betyder det hakket oksekød?
    Er ny følger, og er måske ikke helt med på beatet 😉

    • Svar
      madforfattigroeve
      11. august 2019 den 13:11

      Hejsa! Ja, det er helt korrekt, det er hakket oksekød! 🙂

      Tak fordi du følger med.

  • Svar
    Marianne
    13. august 2019 den 18:10

    Nøj denne ret er virkelig god og utrolig hurtig at lave. Tak for dit store arbejde, som letter vores madlavning og indkøb hver uge😍

  • Svar
    Ibi
    16. august 2019 den 19:40

    Nemt og smager rigtig godt

Skriv kommentar