Print

Krydret wok m/ oksekød og pasta

Når aftensmaden skal gå rigtig stærkt laver vi ofte wokretter. Jeg elsker at det hele bare proppes i og simrer. Jeg er også vild med versionen med kylling, men den her er bare så spicy på den gode måde og krydret, så den går rent hjem. Børnene spiser alle grøntsagerne og tager gerne en ekstra lille portion. Det er en sikker vinder.


Krydret wok m/ oksekød og pasta

Tidsforbrug: 20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 300 gram pasta
  • 500 g. hk. oksefars
  • 1 pk. wokblanding (Rema’s egen)
  • 3 spsk. soyasauce
  • 4 dl. vand
  • 1,5 spsk. karry
  • 1 spsk. paprika
  • 1/2 tsk. cayennepeber
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/2 tsk. peber
  • 2 spsk. olie

Fremgangsmåde

  1. Pastaen koges i letsaltet vand
  2. Olie varmes i en wok/gryde og paprika, karry, cayennepeber, salt og peber tilsættes
  3. Tilsæt oksefars og brun det godt i gryden
  4. Tilsæt først soyasauce og rør rundt – derefter tilsættes wokblandingen og vand
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Dræn den færdigkogte pasta og hæld pastaen over i wok/gryden og varm det yderligere 2 min. 
  7. Server.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar