Print

Kartoffelmos m/ pølser og løg

En mættende og ultra billig opskrift. Den tager ingen tid at lave, og vi får den ofte, når det skal gå rigtig stærkt med aftensmaden. I disse dage er der mange pølser på bud i de forskellige forretninger, så det er bare med at få den prøvet af.


Kartoffelmos m/ pølser og løg

Tidsforbrug: 20-25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 1 kg. kartofler
  • 3 spsk. smør
  • 1 dl. mælk
  • 1 tsk. groft salt
  • 1/2 grøntsagsbouillon
  • 400 g. pølser
  • 3 løg
  • Fedtstof

 

Fremgangsmåde

  1. Kartoflerne skrælles og skæres i små tern
  2. Kartoflerne koges i letsaltet vand + grøntsagsbouillon til de er møre
  3. Pølserne skæres i små tern og steges i fedtstof med fintsnittede løg
  4. Når kartoflerne er møre sigtes vandet fra (gem lidt til mosen).
  5. Bland kartoflerne og tilsæt bouillonvand efter ønsket konsistens.
  6. Server kartoffelmosen med de stegte pølser og løg.

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Misse
    6. juli 2019 den 15:31

    Hvor skal mælken bruges? Jeg går ud fra at den skal bruges i mosen men det er ikke beskrevet så vidt jeg kan se. God ferie

Skriv kommentar