Print

Hjemmelavet hindbær koldskål uden æg m/ kammerjunker på 5 min.

En lækker og frisk sommerkoldskål, som alle i husstanden nyder – også vores lille æggeallergiker. Koldskålen er nemlig lavet på kærnemælk og skyr, som smager utrolig godt sammen. Den er hurtig, nem at lave og kan bagefter fryses ned til ispinde – dét smager også bare super godt – og børnene er tilmed HELT vilde med isene på en varm sommerdag.


Hjemmelavet hindbær koldskål uden æg m/ kammerjunker på 5 min.

Tidsforbrug: 5 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 1 bk. friske hindbær 
  • 450 g. skyr, vanilje
  • 1 liter kærnemælk
  • 3 tsk. vaniljesukker
  • 5 spsk. sukker
  • 250 ml. fløde
  • Saften fra en halv citron

 

Topping:

  • 1 bk. friske hindbær
  • Kammerjunker

Fremgangsmåde

  1. Skyl hindbær
  2. Alle ingredienser udover topping hældes i en blender
  3. Blend ingredienserne til en cremet konsistens. 
  4. Smag til med sukker, hvis det er for surt. Vi kan dog godt lide den godt frisk.
  5. Topping tilsættes ved servering.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar