Print

Hjemmelavede koldskålsis med hindbær

Har du rester af den originale hindbær koldskål, kan du med fordel fryse dem ned og bruge dem som ultra lækre og friske is! De nydes af alle i husstanden – også vores lille æggeallergiker. Koldskålen er nemlig lavet på kærnemælk og skyr, som smager utrolig godt sammen. Den er hurtig, nem at lave og børnene er HELT vilde med isene på en varm sommerdag (og forældre).


Hjemmelavede koldskålsis med hindbær

Tidsforbrug: 4 timer.

Antal: 6 ispinde

Ingredienser

  • 1/2 bk. friske hindbær
  • 1 dl. skyr, vanilje
  • 3 dl. kærnemælk
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 spsk. sukker
  • 1/2 dl. fløde
  • En smule citronsaft
  • Krymmel til pynt

Fremgangsmåde

  1. Skyl hindbær
  2. Alle ingredienser hældes i en blender
  3. Blend ingredienserne til en cremet konsistens.
  4. Smag til med sukker, hvis det er for surt. Vi kan dog godt lide den godt frisk.
  5. Hæld indholdet i isforme og frys dem ned i ca. 4 timer.
  6. Isen kan pyntes med krymmel for at gøre den ekstra lækker når isene har været i fryseren.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar