Print

Hakkebøf m/ bløde løg og kartofler

Jeg kan umuligt være den eneste, som elsker denne ret. Mit svage punkt er god gammeldags dansk mad med sovs, som maden svømmer i. Det har taget mig lang tid (og flere forsøg) at få et godt billede, da jeg simpelthen enten er for sulten når billedet skal tages (eller har for meget sovs på) til at billedet bliver nogenlunde præsentabelt. Jeg ELSKER bøf med massere af løg – det er en fantastisk ret, som jeg vil mene er en af familiens yndlingsretter også. Vi elsker at eksperimentere med nyt mad, men den her ret, den fejler aldrig og bliver aldrig kedelig for os. Den er hammer lækker.

<

Hakkebøf m/ bløde løg og kartofler

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Oksefars
 • Kartoffel
 • Mælk
 • Mel
 • Løg
 • Kulør
 • Salt
 • Peber
 • Fedtstof

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar