Print

Grill: BBQ marinerede koteletter m/ pikant pastasalat & hvidløgsbrød

I går havde vi 26 grader, som for mig betyder  at vi skal fyre op i grillen og smide noget lækkert kød på. Jeg elsker at grille, og da vi endelig er flyttet i hus, er det bare perfekt med grill-vejr. Børnene legede i haven hele dagen og var ikke begejstret for at slippe legen pga. aftensmad. Men det var sindssygt lækkert, og især pastasalaten var helt fantastisk og nem at lave. Jeg lavede pastasalaten om formiddagen og satte den på køl, så den var klaret inden grillningen. Vi har dog gasgrill, så for os tager det ikke synderligt lang tid at grille, hvilket passer os ret godt, når der altid er travlt i hverdagen. Ultra nemt og lækket mad serveret på en god sommerdag.

<

Grill: BBQ marinerede koteletter m/ pikant pastasalat & hvidløgsbrød

Tidsforbrug: 40-45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Kotelet
 • Pasta
 • ærter
 • Pikantost
 • Majs
 • Hvidløgsbrød
 • Peberfrugt
 • Salatost i tern
 • Agurk
 • Brun farin
 • Salt
 • Peber
 • Olie
 • Paprika
 • Chiliflager
 • Hvidløg
 • Ketchup

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar