Print

BBQ marineret kylling m/ stegte bønner og hjemmelavet tzatziki

Jeg har stået i køkkenet hele dagen, for at gøre madplanen uden stivelse nr. 2 i rækken klar til jer. Madplanen finder i kun i appen, som kan købes lige her. I appen finder i også alle min andre 175 opskrifter og over 90 madplaner. Retten her er fantastisk nem at lave, og alle der har smagt den har simpelthen været imponeret over smagene og på ingen måde manglet stivelse i retten. Selv mine børn elskede bønnerne, det siger meget om retten. Prøv den, den er fantastisk.

<

BBQ marineret kylling m/ stegte bønner og hjemmelavet tzatziki

Tidsforbrug: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Cherrytomat
 • Kyllingebrystfilet
 • Grønne bønner
 • Græsk yoghurt
 • Agurk
 • Hvidløg
 • Chiliflager
 • Paprika
 • Sukker
 • Ketchup
 • Brun farin
 • Peber
 • Olie
 • Salt
 • Citronsaft

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Linda
  12. november 2019 den 11:59

  Da der står agurken rives groft…er det så indmaden af agurken eller den grønne del af agurken der skal rives?

  • Svar
   Thor
   12. november 2019 den 20:50

   Indmaden skal du ikke bruge til retten. Når du bruger en ske til og skrabe indmaden ud, bliver der meget vandet.
   Du kan bruge indmaden til og finde nye agurke frø til at plante med til sommer 🙂

 • Svar
  Marianne Hansen
  16. marts 2020 den 17:37

  Vi fik denne til aftensmad. Jeg vil bare sige tak. Aldrig har jeg set børnene spise så mange bønner, for det smagte jo godt med tzachiki på. Og rart med en anden smagsvariant til kyllingen. Bare nemt og lækkert.

 • Svar
  Frank
  27. juni 2020 den 17:57

  Hej. Tusind tak for super lækkert måltid. Vil gerne lige dele et tip. Hvis der er marinade tilovers så kan det med fordel steges med til sidst sammen med kyllingen på middelvarme. Marinaden karameliserer og fungerer rigtig fint oven på kogte bønner (som alternativ til at stege dem i opskriften). Velbekomme 🙂

Skriv kommentar