Print

Vegetarisk bolognese m/ røde linser

Jeg har lavet en rigtig lækker bolognese uden kød, som erstattes med røde linser. Røde linser er en ultra godt protein-kilde. Retten er noget jeg sagtens ville kunne servere for en større forsamling kødspisere. Jeg er ikke selv vegetar, men jeg elsker at eksperimentere i det vegetariske køkken. Vegetarretter er sunde, gode for mijøet og godt for pengepungen. Kød er ofte en af de dyeste poster indenfor madbudgettet – så her prøver vi at have 4 kødfrie dage på en måned, men stod det til mig – så havde vi mere end 1 om ugen! Den smager lækker denne bolognese og spinatpastaen er bare prikken over iét.

<

Vegetarisk bolognese m/ røde linser

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 1 person

Ingredienser

  • Fettuccine spinat
  • Champignon
  • Squash
  • Røde linser
  • Hakket tomat
  • Cherrytomat
  • Salt
  • Peber
  • Cayennepeber
  • Løg
  • Olivenolie

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar