Print

Spinatvafler uden æg – en sikker vinder!

Herhjemme er vi kæmpe fan af spinatvafler. Især fordi mine børn ikke ved, hvad den grønne farve kommer af, men de synes det er helt fantastisk, at mor har lavet grønne vafler. Spinaten er på ingen måde overdøvende, og de smager så godt. Vi bruger dem ofte til is, som “mad-vafler”, til frokoster mv. Dejen er super nem at lave, da det hele bare bliver blendet til en cremet konsistens. Det tager ingen tid at være lidt “sund”. Dog kommer jeg altså en smule sukker i, da jeg synes det hører vafler til. Det sværeste ved de her spinatvafler er nok ikke at spise dem, inden de skal serveres.


Spinatvafler uden æg – en sikker vinder!

Tidsforbrug: 15 min.

Antal: 8 stk.

Ingredienser

  • 2 håndfulde spinat
  • 2,5 dl. mælk
  • ½ dl. sukker
  • 2 dl. mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • ½ dl. olivenolie (eller anden olie)

Fremgangsmåde

  1. Spinat skylles og puttes i en blender sammen med mælk – lad det blende først, før de andre ingredienser tilsættes.
  2. Olien tilsættes som det sidste – konsistensen er cremet, når det er blendet.
  3. Bag vaflerne i et vaffeljern med en smule olie ved første vaffel.

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Janne
    17. maj 2019 den 10:25

    Hørte om din blog i radioen forleden og vil bare sige tusind tak for alle de gode tips, opskrifter og inspiration som jeg ihvertfald ikke selv har overskud til!

    Mht. vaffelopskriften, er der så nogen grund til at der ikke er æg i? Æg er jo god til at give mæthed, men måske ville vaflerne så ikke blive så faste, eller?

    På forhånd tak for svar 🙂

Skriv kommentar