Print

Pikant kylling i karry

I forgårs var vi et smut i Bilka, hvor der var tilbudt på pikantost til 10 kr. Det gør bare, at jeg får lyst til at eksperimentere med nye retter. Jeg elsker pikantost og bruger det i utrolig mange retter. Både for smagen, men også for den cremede konsistens retten giver. Pikant kylling i karry er en ret, som er nem at lave og tager ikke mere end 25-30 min at lave fra du starter madlavningen. Det er skønt til børnefamilier eller singler, som ikke vil stå alverdens tid i køkkenet.


Pikant kylling i karry

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 450 g. kyllingebrystfilet
  • 2 spsk. karry
  • 3 poser ris + vand
  • 1/2 pk. pikantost
  • 3 forårsløg
  • 6 dl. mælk
  • 2 spsk mel
  • Hønsebouillon
  • Salt + peber
  • Fedtstof

Fremgangsmåde

  1. Risene koges i letsaltet vand efter anvisning på emballagen
  2. Kyllingen skæres i små tern
  3. Fedtstof smeltes i en gryde og karry svitses af
  4. Kyllingen tilsættes gryden og steges
  5. Forårsløg og pikantost tilsættes og røres godt rundt
  6. Mel tilsættes og røres ud i sovsen
  7. Bouillon og mælk tilsættes – rør godt.
  8. Smag til med salt og peber og server med risene og lidt frisk forårsløg og evt. persille på toppen.

Relaterede indlæg

11 Kommentarer

  • Svar
    Alex
    7. maj 2019 den 14:55

    Måske mangler der hvor meget bouillon der er tale om 😀

    • Svar
      madforfattigroeve
      8. maj 2019 den 19:19

      Hej! Det er bare 1 bouillonterning 🙂

  • Svar
    Pernille
    7. maj 2019 den 17:46

    Skal lige forstå opskriften korrekt!?!? Skal sovsen laves i gryden sammen med kyllingen?

    • Svar
      madforfattigroeve
      8. maj 2019 den 19:18

      Ja, det skal den 🙂

  • Svar
    Mette
    12. maj 2019 den 18:47

    Er det Bouillon (Terning + vand) eller kun terningen?

  • Svar
    Mette
    14. maj 2019 den 8:28

    Er det bouillon (vand + terning) eller blot terningen man skal putte i?

    • Svar
      Emma
      15. maj 2019 den 6:31

      Det er 1 terning og så mælken du skal tilføje. Mælken fungerer her som væsken, som boullionterningen opløses i 🙂

  • Svar
    Pernille
    15. maj 2019 den 19:18

    Mit sejlede efter jeg havde puttet bouillon MED vand i, så jeg gætter på, det blot er terningen og så mælk? 😊

  • Svar
    Thomas
    29. maj 2019 den 17:40

    Du skal altså lige læse dine opskrifter igennem. Der mangler blandt andet mælk i fremgangsmåden her. Håber bogen er mere præcis 😳

    • Svar
      madforfattigroeve
      30. maj 2019 den 20:27

      Hej Thomas. Mælk mangler ikke i fremgangsmåden, det står som punkt nummer 7 sammen med bouillon.

      Kh, Fie.

  • Svar
    Julie
    1. juni 2019 den 16:27

    Lækker, nem og børnevenlig ret. Lavede den i sidste uge og min søn har efterspurgt “karry” til aftensmad siden😅 Så er nu i gang med at lave det igen.

Skriv kommentar