Print

2019: Ugens rugbrødsdag uge 23

Rugbrødsdagen varierer fra uge til uge, så der altid kommer noget nyt pålæg på menuen. Rugbrød behøver bestemt ikke at være en kedelig dag, men det er en dag, hvor der kan spares penge og samtidig også få brugt nogle af kødresterne fra ugen eller nogle af de resterende kartofler. Det er en af de billige dage, der får prisen på madplanen godt ned – og derfor er den også på min plan. Rugbrød er en misforstået ret – det betragtes ofte som frokost, men kan sagtens spises til aftensmad også.


2019: Ugens rugbrødsdag uge 23

Tidsforbrug: 5-10 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Solsikkerugbrød
 • Smør
 • Kogte kolde kartofler
 • Bag selv leverpostej
 • Rester af kylling fra pita
 • Rester af pølser fra svensk pølseret
 • Iceberg
 • Agurk

Basislager: 

 • Løgringe
 • Mayonnaise
 • Salt + peber

Fremgangsmåde

Serveres som buffet på dagen.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar