Print

Mad For Fattigrøv kogebog – teaser!

Kære søde følgere – nu kan jeg endelig rigtig lave en lille spoiler på mit fantastiske projekt, som jeg laver sideløbende med bloggen og appen! Sammen med min ultra dygtige grafiker Tina fra Min Ide, er vi ved at udarbejde min allerførste KOGEBOG, Mad For Fattigrøve. Vi har lagt sved, tårer og en masse hårdt arbejde i bogen – og der er stadig en del vej til den endelig bog er i hænderne – men vi er dér, hvor vi snart kan gå i luften med forudbestillinger – meget snart endda! 😍

Vi er faktisk så langt at selve webshoppen er klar, der mangler blot betalingssystemet, som er sendt til godkendelse – så jeg klapper i mine små hænder og bare SÅ spændt. Jeg har ventet længe på at fremvise jer prisen, da der virkelig er blevet kæmpet for at få en god pris i hus til mine søde følgere. Uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten! Bogen kommer til at koste 129 kr. i vejledende udsalgspris, men I kan forudbestille den snart for KUN 109 kr. I sparer altså 15% ved at være de første til at købe bogen. Prisen ved forudbestilling er indtil d. 1. juni 2019. Jeg laver et nyt indlæg så snart webshoppen er klar, og så er det bare at gå i krig med at forudbestille. 😍

Jeg kan afsløre nu, at bogen er fyldt med en masse nye lækre retter og er spækket med sparetips, så alle kan få en budgetvenlig hverdag. Siderne er virkelig blevet, som jeg gerne ville have dem! De er nemlig “tør-mad-af” venlige, hvilket betyder, at du kan tørre siderne af, hvis du skulle ske at spilde på den! Derudover er det nemt at slå op på siderne, da du ikke bøjer nogle af dem – der er nemlig en ultra smart kant der gør, at siderne holder sig selv. Du slipper derfor for at bogen lukker i, når du laver maden! 🙂

Bogen bliver udgivet d. 5 august 2019, og vi er SÅ spændte på at vise jer resultatet. Men nu kan I få et lille view af min lille kogebog. 😍 Jeg har valgt at prisen for bogen skal være så lav så muligt, så det ikke skal være den største omkostning at være med på “moden” med bogen. Intet i verden er gratis, og med de timer vi allerede har lagt i bogen, så er det en pris som jeg også er nødt til at have, for selv at få noget ud af det hårde arbejde!

Jeg håber, at I tager godt imod både bog, billeder og pris, og vil støtte mit arbejde, jeg elsker virkelig mit arbejde med min lille virksomhed, og er så glad for, at den udvikler sig for hver dag, der går. Derudover er jeg simpelthen så beæret over snart at kunne kalde mig kogebogsforfatter.. Det har altid været min største drøm.

Kærlige madhilsner, Fie.

 

 

 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Hans-Jørgen Nielsen
    24. april 2019 den 13:13

    1o9 kroner for en bog med gode opskrifter i?? det er din skyld hvis jeg fra i aften går rundt med rifter , for så har jeg diskuteret med konen ,om jeg dog ikke kunne få lov til at udvide bogsamlingen af kogebøger ,mit eneste våben i denne vil være dine opskrifter er gode og man spare penge mange penge ,og sidst men ikke mindst er det dine hvede konen spiser til morgenmad hver week end ingen weekendmorgen uden varme hveder uden æg lækker og sprøde ,dem bager jeg flere gange om måneden ,jeg kan kun sige til andre prøv én opskrift og i er fattigrøv også det kan blive en hel club af fattigrøve stor røv og lille røv man er åbenbart velkommen lige meget hvem man er bare man nyder mad og gerne billig mad men det er også fin mad du laver til os og tak for det hilsen Hans

Skriv kommentar