Print

Gratis oplevelser, gode glæder og et godt formål.

//Indlægget er lavet i samarbejde med GfK Danmark

Normalt er jeg ikke typen, der laver samarbejder med forskellige virksomheder. Jeg er generelt en af de bloggere der synes, at samarbejder med andre virksomheder kan virke en smule utroværdige i længden – især hvis det fylder hele bloggen og det er klart at se, at bare er for pengenes skyld. Derfor står det også helt fast, at når jeg så i ny og næ begiver mig ud i noget samarbejde, så er det fordi, at det giver en større mening og faktisk kan hjælpe mine følgere på den ene eller anden måde – jeg går altid ind for at give mere af mig selv. Jeg gør ingenting bare for at få indtjening eller sidevisninger – sådan er der desværre mange der er i dag.

 

Så hvorfor gør jeg det så alligevel? 

Mit samarbejde med GfK Danmark er ved at være på sit sidste, og vi er i den afsluttende uge af min lille kampagne, som har varet de sidste 4 uger. Jeg blev spurgt tilbage for et år siden, om jeg ville være med til at dele budskabet, og det gør jeg så igen. Som følger kan man stille sig undrende overfor meningen bag det, og det er jeg helt klar over. Men jeg begav mig ud i samarbejdet fordi min målgruppe passede 100%. Min målgruppe er fattigrøve – som jeg selv. Fattigrøve der gerne vil have muligheden for at spare penge hvor man kan – og også gerne vil nyde de små glæder i livet. Det hele handler ikke om kroner og ører, og ingenting i livet er gratis – og så alligevel. For det her, det er nemlig gratis. Jeg kan skrive så meget godt om det her koncept, men det har jeg ikke ord eller tid til. Jeg tror man skal prøve at stå med gavekortet i hånden, før det virkelig går op for en, hvor nemt det egentlig var.

Herhjemme går vi meget op i de små ting. Vi planter grøntsager med farmand, går lange ture og snakker om alt i naturen, spiller vendespil, hopper på trampolin, kører i bus og går på mariehønejagt i haven. Vi taler altså om ting der ikke koster en formue. Jeg kan ikke vente med at komme i gang med at lave dette års sommerferie indlæg, hvor jeg giver spandevis af gratis glæder i ferien! Men ind i mellem er det også rart at kunne have muligheden for at lave nogle ting, som faktisk koster penge – og det er her det samarbejde med GfK er guld værd. Jeg har i løbet af det sidste år ikke været sygeligt aktivt, ikke svaret på undersøgelser, konkurrencer mv. som kunne give mig endnu flere point, men jeg har stadig formået at optjene 600 kroners gavekort, som er et godt tilskud til vores tur til Jesperhus Feriepark.

Jeg læste endda på min Facebook side, at der var en der aktivt havde fået 2 x 600 kr. gavekort til IKEA i løbet af et år – bare ved at være medlem og være aktiv som man nu kunne. Jeg synes det er vildt. Og fedt at man har den mulighed i dag! Man skal trodsalt ikke give mere end de varer man køber i løbet af ugen og så lige lidt tid til at registere sine varer.

Så ja, det er egentlig mine sidste ord for dette samarbejde. Jeg vil takke af og håbe, at flere kommer med på bølgen. Ligesom så meget andet, så tager det tid at lære, man kommer hurtigt ind i rytmen og Rom blev ikke bygget på én dag. Jeg er helt sikker på at heller ikke alle kunne finde ud af Facebook på første dag – det kræver lige lidt tilvænning.

I kan også se min introduktionsvideo til GfK, som også ligger på Youtube. Jeg er ikke den største redigerings-guru, men jeg har da formået at sætte en god video sammen! Her forklarer jeg lidt om selve konceptet, hvordan man registrerer varerne mm. En udførlig guide. 🙂

I kan også læse mine tidligere indlæg HER og HER, hvor jeg forklarer mere konceptet helt ned i sømmene og nogle af spørgsmål som jeg har fået i løbet af de sidste 4 uger. Skulle I være interesseret i at tilmelde jer og få muligheden for at optjene point, så kan I tilmelde jer lige her(tryk her).

Kærlig hilsen,

Fie

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Theresa
  7. april 2019 den 23:00

  Hej fie
  Er startet med at prøve at bruge appen og har scannet når jeg har app behøver jeg så at gå ind på hjemmesiden, ?? Kan jeg ikk gå til dagbogen via appen? Til dagbogen
  Hilsen Theresa

Skriv kommentar