Print

Turen vi glæder os til (og sparet op til ganske gratis!)

Lavet i samarbejde med GfK Danmark

Tilbage i december måned lavede jeg en konkurrence på Facebook, hvor man kunne vinde 5 fribilletter til Jesperhus Feriepark. Og lige siden har jeg hørt fra mine børn hvor meget de utrolig gerne ville derop og se Hugo, Rita, Zig og Zag! Nu åbner de her til maj, og jeg har faktisk bestemt os for, at vi i år skal have sæsonkort derop! Måske endda også have et par dage deroppe og overnatte – bare fordi vi i løbet af året sparer på alle poster, så vi til sommer kan sige “hej hej” til en dejlig ferie og bare nyde hinanden!

Men jeg må være ærlig at sige, at med flytning og bil, så er det ikke helt nemt at få økonomien til at spille – så jeg er GLAD for at jeg tilbage i marts måned sidste år valgte at tilmelde mig panelet ved GfK. Ved at være medlem og registrere mine dagligvare indkøb hver uge, så har jeg faktisk fået sparet et gavekort op til Jesperhus på 600 kr. Jeg ved godt at det måske ikke er alverden, men det er point jeg har sparet op ganske gratis – blot ved at være en del af et panel og hjælpe dem godt på vej. Det har taget mig godt 10-15 minutter hver søndag – minutter som jeg måske alligevel har brugt på at sidde med telefonen, tjekke Facebook, kigge på pasta koge mv. Det er ikke meget man skal lægge i det før det giver bonus i den anden ende. Jeg har lavet indlægget i samarbejde med nogen andre, men det er fordi jeg ved, at det virker. Jeg reklamerer ikke for noget, jeg ikke kan stå inde for – og jeg har prøvet det på egen krop og det virker bare.

Og jeg tænker godt I ved, hvad priserne er for at komme i Jesperhus – det er altså ikke en billig ferie! Så alle tilskud og rabatter vi kan komme i nærheden af – dem tager vi! Jeg er blevet spurgt om forskellige spørgsmål i løbet af de sidste 14 dage jeg kører samarbejdet med GfK. Og nu vil jeg prøve at svare, så godt jeg kan! 

Hvad gjorde jeg for at optjene 600 kr. til et gavekort? 

 • Jeg registrerede mine indkøb hver uge i et års tid. Det tager ikke mere end 10-15 minutter nu en søndag aften. I starten tog det mig lidt tid, da jeg skulle lære systemerne at kende. Men nu kører det bare og er bare én af de mange rutiner vi har om søndagen. Jeg kunne have tjent mange flere point hvis jeg var mere aktiv i konkurrerer og undersøgelser, men det var min tid ikke til.

 

Tager det lang tid? 

 • Som sagt tager det ikke synderlig langt tid, når først man kommer i gang. Men man skal ikke forvente at pointene kommer trillende over natten. Det skal være en del af dine rutiner og er en længere process.

 

Hvad går det ud på? 

 • I kan læse MEGET mere om selve konceptet her. Men HELT kort går det ud på at man som medlem af panelet kan være med til at påvirke den danske dagligvarehandel. Man kan med sine registreringer fortælle hvad man egentlig køber og på den måde være med til at justere fx udbud og efterspørgsel blandt varer og forhandlere. Som TAK får man point for sine registreringer, som man kan omsætte til produkter eller supergavekort.

 

Koster det noget? 

 • NEJ! Det er ganske gratis. Man skal ikke bruge ekstra penge på det – end det man handler i forretningen og skal scanne. Man kan endda scanne sine varer hjemme, så man ikke behøver at gøre det i forretningen. Bare husk kvitteringen så du kan huske priserne.

 

Hvor kan gavekortet bruges til? 

 • Gavekortet er et supergavekort der kan bruges i mere end 150 forskellige forretninger. Vi har denne gang valgt Jesperhus Feriepark, da vi synes det matchede godt med vores sommerferie planer.

 

Hvor kan jeg tilmelde mig? 

 • Du kan tilmelde dig på dette link, og så vil du blive spurgt om nogle ting om din husstand. Det gør de selvfølgelig for bedre at kunne analysere på dagligvarehandlen i Danmark og forbrugerne. Dine oplysninger bliver behandlet anonymt, man kan ikke se adresse, navne mv. Men fx blot en familie i Aalborg/nordjylland.

 

Bliver man kontaktet bagefter? 

 • Jeg bliver ALDRIG kontaktet telefonisk. Men i ny og næ får jeg en mail med at jeg skal huske at registrerer mine varer og at jeg skal have en god sommer, eller huske at deltage i konkurrencer / undersøgelser, hvis jeg vil optjene endnu flere point. (Og hvem siger nej til det?). Så mails kan du få, men jeg har ikke oplevet telefonisk kontakt.

 

Hvor mange point får jeg for at deltage?

 • I Mini-Danmark modtager du 100 point om ugen for at registrere dine indkøb. Du er garanteret at få udbetalt en præmiesum. Og selv når vi tager til Jesperhus kan jeg optjene point hvis jeg ikke registrerer en uge – jeg skal bare melde mig i bero, så modtager jeg 50 point for ugen.

 

Kan jeg optjene ekstra point? 
Ja, det kan man! Man kan optjene følgende:

 • Opstartsbonus(300 point) ved hurtig opstart
 • Loyalitetsbonus efter 3, 6 og 12 måneder, når du løbende registrerer (Op til 1500 point pr. år)
 • Ekstra point for at besvare ekstraundersøgelser
 • Point eller gavekort hvis du vinder konkurrencer

 

Og til slut! Hvor længe går der før jeg bliver meldt ind? 

 • Da GfK skal behandle de spørgsmål du besvarer når du melder dig manuelt  vil der gå ca. 2 hverdage før du får mail med logininformationer. De prøver at gøre det hver dag, men hvis der er mange tilmeldte kan der godt gå 2 dage. Jeg oplevede hurtig tilmelding!

 

Tilmelding til panelet (tryk her)

 

Så nu er det bare i gang! Der er noget på spil og spare op. Jeg ved der sidder familier derude, som også er hårdt ramt økonomisk – og det her kan være vejen til at skabe lidt glæde og overskud. Der er ikke noget at tabe på det, så det er bare at bruge lidt ekstra tid og så giver det godt i sidste ende. Jeg er i hvert fald rigtig glad og ville ikke være foruden. Har I flere spørgsmål så smid dem i kommentarfeltet og så svarer jeg med bedste evne! 🙂

Jeg håber at I kunne bruge det – jeg siger tak for nu og vil smutte i min seng. Se også gerne videoen nedenfor – den viser også konceptet ret godt.  🙂

Kærligst, Fie. 

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Louise
  19. marts 2019 den 9:17

  Hvad gælder pointene for i kr?

  • Svar
   madforfattigroeve
   11. april 2019 den 19:34

   Man kan læse meget mere når man tilmelder sig, men for 1100 point kan man fx få et luksusgavekort til 100 kr. og for 2200 point kan man få et supergavekort på 100 kr., som kan bruges i mere end 150 forretninger. Man får løbende point alt efter hvor mange gange om året man bruger appen (uger), hvor mange spørgeskemaer man udfylder, konkurrencer man deltager i, hvor loyal en bruger man er mm. Så der er alle muligheder for at optjene mange point 🙂 Jeg selv har optjent 600 kr. supergavekort på et år, men jeg ved at flere har optjent 1200 krs. supergavekort på et år. Så det kommer helt an på hvor meget man lægger i det, og hvor aktiv man er. 🙂

   Kh Fie.

Skriv kommentar