Print

Pastaret i pikantflødesauce

Når det skal gå stærkt, så får vi denne ret. Den er super nem at lav  og er en ret, som mætter meget. Den er ikke baseret på så mange ingredienser, men den er super lækker alligevel. Opskriften kan også laves med ris, det smager også godt.

Vær opmærksom på, at der i den frosne pose med grøntsager er allergene tomat i. 

<

Pastaret i pikantflødesauce

Tidsforbrug: 30-35 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Pasta
 • Skinke i strimler
 • OMA madlavningsfløde
 • øko. italiensk grøntsager
 • Pikantost
 • Salt
 • Peber

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Christina
  6. marts 2019 den 18:14

  Har lige lavet retten og så først bagefter at du har skrevet skinkestrimler i ingredienslisten men ikke i fremgangsmåden? Så hvor kommer de ind i billedet?

 • Svar
  Avalina Heiberg
  13. marts 2019 den 7:47

  Tak for nogle gode opskrifter og ideer til billige retter. Dog kan jeg mærke at jeg bliver lidt bekymret for sammensætningen af dine måltider. Fødevarestyrelsen anbefaler at man går ud fra Y-tallerken metoden i forhold til fordelingen af kød, kulhydrater og grønt bare for at man har en ide om hvordan den ideelt fordeling er. Der er også lavet nogle brugbare kostråd. Og der står en masse om hvad for noget fedt, grønt, fisk mm kroppen har brug for. I forhold til grønt til 2 voksne og 2 børn er der slet slet ikke nok grønt i din mad. I når slet ikke at få de forskellige vitaminer og mineraler i skal have. Hvor er de forskellige fisk ? Hvor er de grove grøntsager? Opskrifterne er fine men jeg håber virkelig at folk laver noget grønt ved siden af, især til deres børn. Det er ikke for at kritisere, blot for at oplyse dig at det ville være godt for dig at sætte dig ind i hvordan et måltid bedst muligt sammensættes når du inspirerer så mange og de følger dine planer. Jeg er uddannet i dette, derfor kunne jeg ikke lade være med at skrive dette. Håber at du tager det konstruktivt.. synes bare det er så vigtigt

  • Svar
   madforfattigroeve
   14. marts 2019 den 8:07

   Vi får massere af frugt og grønt til de andre måltider, jeg er på ingen måde bekymret 😊 Og fisk spises til frokost som pålæg. Man kan ikke bedømme en kost ud fra aftensmaden som enlige faktor 😊

Skriv kommentar