Print

Kartoffelpizza m. spinat og kylling serveret på blomkålsbund

I går fik vi den lækreste pizza uden lige! Jeg vil kategorisere den som sund trods den indeholder pizzamel og kartofler! Begge børn nød den til fulde og var ikke klar over, at halvdelen af bunden var af blomkål. Det er en lækker måde at introducere en sundere pizza på! Den er også god som frokost dagen efter. Helt generelt var det en stor succes og den kommer helt klart på madplanen for fremtiden.

<

Kartoffelpizza m. spinat og kylling serveret på blomkålsbund

Tidsforbrug: 1 time og 10 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Blomkål
 • Kartoffel
 • Kyllingebrystfilet
 • Gær
 • Pizzamel
 • Garli flødeost
 • Frisk mozzarella
 • Frisk spinat
 • Salt
 • Peber
 • Paprika
 • Fedtstof

Relaterede indlæg

8 Kommentarer

 • Svar
  Malene
  26. marts 2019 den 16:25

  Skal blomkål koges inden man blender det med vand?

  • Svar
   madforfattigroeve
   28. marts 2019 den 8:38

   Nej 🙂

 • Svar
  Camilla Jørgensen
  30. marts 2019 den 8:50

  Virkelig en god pizza. Jeg var meget positivt overrasket. Jeg kan godt lide blomkål, men når det kommer til blomkålsris eller andet, så står jeg af. Så havde mine forbehold for denne pizza. Men det var super!! Du smagte det ikke i dejen, og det gav en god konsistens til dejen. Lækkert!

 • Svar
  Iben Houmann
  6. maj 2019 den 19:43

  Har lavet den i aften til mig selv og mine børn. Den smagte da fantastisk! Min 9 årige dreng, som normalt er utrolig kræsen, synes den smagte godt og blev noget overrasket over, der var blomkål i. “Jamen så kan jeg jo godt li’ blomkål mor”☺️
  Den var dog lidt svær at få af bagepapiret, men det gik. Kan varmt anbefales herfra👌🏻

 • Svar
  Thea Lykke
  5. august 2019 den 14:24

  Hej!
  Kan man godt samle pizzaen på forhånd, for så at bage den færdig til aften?

 • Svar
  Cecilie
  13. oktober 2019 den 17:42

  Hejsa,
  Kan man fryse pizzaen ned (med fyldet på), eller er det helt skørt? 🙂

 • Svar
  Kathrine
  23. oktober 2019 den 7:48

  Skal lave den til til min kæreste i aften og glæder mig rigtig meget!

 • Svar
  Hedina
  29. marts 2020 den 10:10

  Kan man ikke bare bruge en klar blomkålsris? Man kan også få dem i rema1000.

Skriv kommentar