Print

Få indflydelse og bliv belønnet for de ugentlige indkøb

Lavet i samarbejde med GfK Danmark

Jeg tænkte, at jeg gerne ville dele en fantastisk virksomhed, som jeg er panelmedlem af, hvor vi faktisk har muligheden for selv at gøre vores hverdag bedre på flere punkter! Der var kæmpe tilslutning sidst jeg skrev om det, og jeg har på fornemmelsen at mange er rigtig glade for at være med i panelet i dag – inklusiv jeg selv! 

Ved du, hvor meget du faktisk bruger om ugen på mad? Hvor meget du handler af samme vare? Hvad bruger vi af tid? Er det overhovedet de rigtige varer jeg gerne vil have i forretningerne? Er der ALTID udsolgt?

 

Jeg har prøvet mange metoder for at holde styr på madposten. I kender dem vel?

 • Hæve alle pengene til mad
 • Lave kuverter
 • Lave et madkort man overfører til
 • Sidde med alle kvitteringer og skrive ned i den sorte bog

Det er faktisk overhovedet ikke nemt at huske det hele og heller ikke nemt at være tilfreds! Selvom jeg ikke handler mere end et par gange om ugen (1 gang stort og 1 gang småkøb som mælk, frugt mm.), så kan det hurtigt være svært og enormt besværligt at finde ud af, hvad beløbet faktisk løber sig op på, og hvad man har handlet af varer.

 

Men der findes en NEM løsning!

Sidste år, tilbage i marts, lavede jeg også et samarbejde med GfK Danmark. GfK er en analysevirksomhed. De leverer analyser og rapporter om danskernes dagligvarehandel og forbrug til Danmarks største supermarkeder og producenter (eks. Coop, Carlsberg, Libero og Coca Cola mm.). Jeg var dengang slet ikke klar over, hvor meget det egentlig ville hjælpe mig i hverdagen.. og på sigt. Men det har jeg set nu! Jeg tænkte, at når der nu var kommet så mange nye følgere til, så ville jeg give jer muligheden for endnu en omgang, hvor man kunne være med på gevinstbølgen. 😀

Jeg har i løbet af et år fået indblik i mine handlevaner, vareindkøb og ikke mindstoptjent en masse point (helt gratis endda), som jeg har omsat til gavekort. Så udover at spare point op til gavekort eller produkter, så hjælper du også med registreringerne til at bestemme, hvad der skal på butikkernes hylder.

Når man tilmelder sig panelet, downloader man en app til at scanne sine dagligvarer. Panelet er husstandsbaseret, dvs. alle i husstanden kan scanne dagligvarer for hele familien/husstanden med appen. Herefter registrerer I indkøbssted, pris og andre informationer på en pc, tablet eller smartphone. Når I registrer varerne, belønnes I ugentligt med point, som kan veksles til gavekort eller produkter til eksklusive rabatpriser.

Og inden I tænker, at det må tage 100 år, eller at det har I ikke hverken tid eller overskud til, så læs lige, at jeg MAX bruger 10-15 minutter på det på ugebasis. Det tager vitterlig ikke længere tid, og det har faktisk givet mig et fantastisk tilskud til vores sommerferie, som I år går til Jesperhus i form af supergavekortet. Jeg har gjort det i et års tid, og jeg har allerede fået skrabet mig en del point sammen, men det er selvfølgelig heller ikke noget der sker over en nat. Man skal have tålmodighed og se det som en gavnlig investering. Især når man som mig, en fattigrøv, altså ikke har alverden at gøre godt med.

 

Og hvad sker der så nu…?

Når I er blevet meldt ind (HER), kan I hente app’en (GfK stregkodescanner). Når I har fået en bekræftigelsesmail med logininformationer, så er det sørme bare at gå i krig med at skrabe point sammen. Ud at handle varer og betale præcis som I plejer. Nu er forskellen bare, at I skal sætte 10 minutter til et kvarter af søndag aften til at føre alle ugens indkøb ind, så I får point. I scanner jeres varer efter køb. Varerne ryger så direkte i en indkøbsdagbog og mindst en gang om ugen skal I så ind og registrere jeres indkøb på internettet.

Som I kan se, så har jeg brugt 377,85 kr. på mine 2 indkøb i denne uge. Jeg har mange ingredienser hjemme, så det var en dejlig billig uge for mig. Jeg har været en tur forbi 2 forretninger og har også en indkøbstur igen i weekenden, da vi får besøg af min søster og hendes datter. Mine børn, Haley og Liam, er begge med til at scanne varerne, og de synes det er helt fantastisk, at de får lov til at være med. Det er altså sjovt at gøre det sammen, og der skal ikke meget til at aktivere to små børn. Det er en fornøjelse for alle – hvis bare de vidste, at det også gavnede dem i sidste ende.

 

Hvad skal man skrive om varerne?

 • Hvor og hvornår I handlede (sted og tidsrum)
 • Totalpris
 • Om varerne var på tilbud, set i tilbudsavis
 • Om det var madspild / impulskøb og en pris på vareren

Registreringen kan gøres løbende, det skal bare være registreret for ugen senest mandag i den efterfølgende uge. Så der er jo massere af tid at løbe på.

 

Fordele for jer som medlem i panelet

Jeg tænkte det var en god idé lige at liste nogle af fordelene op for jer. Jeg synes det er en hammer god deal, og det med at man kan optjene point og købe gavekort for – uden at have pungen op af lommen, mere end man i forvejen skulle ved indkøbene i forretningen, det synes jeg er fantastisk. En bonus for at handle.

 1. Man bliver belønnet for at handle med point 
 2. Er med til at bestemme produkterne på hylderne
 3. Man sætter sit præg på den danske dagligvareudvikling
 4. Optjener bonuspoint til gavekort eller produkter
 5. Man får indsigt i sine egne indkøbsvaner.

 

Hvordan bliver jeg medlem?

Det er som sagt GRATIS at være medlem – man får som sagt point hver uge man registrerer og der er forskellige bonusser (hvis man kommer hurtigt i gang, hvis man rapporterer loyalt, deltager i konkurrencer og ekstraundersøgelser) Der er altså en del at spare op over tid og via. mange forskellige muligheder. Det hele bliver en vane og rutine i hverdagen -> ligesom så meget andet.

Er du frisk på at give det et forsøg? Der er i hvert fald ikke noget at tabe, kun gevinster. Udfyld baggrundsskema nedenfor i linket, og så er du med. Skemaet indeholder spørgsmål om alder, geografi, hvor mange der bor i huset osv., så de kender lidt til jer der registrerer varerne. Det tager ganske kort tid, og så kan man komme i gang, når man har fået logininformationer.

Tilmelding til panelet (tryk her)

 

Jeg håber, du kunne have lyst til at være med og påvirke den danske dagligvarehandel. Som fattigrøv siger jeg aldrig nej tak til at spare penge og så ganske gratis – det er der altså ikke meget af i dag, som der er. Det er så enkelt, tager ingen tid, og man kan virkelig nå at spare op til en god sommerferie, hvis bare man holder fast og gør det til en ugentlig rutine! 🙂

 


Vil du læse meget mere, så tjek hjemmesiden nedenfor. 

https://www.gfkdanmark.dk/

Relaterede indlæg

9 Kommentarer

 • Svar
  Marianne
  3. marts 2019 den 13:11

  Har lige tilmeldt mig. Spøjst de spør om hun og kat men ikke om man har børn 🤔😂

  PS. Tak for dig, det er en kæmpe hjælp i hverdagen. Både madplaner (som man går lidt død i som enlig mor) men også indkøbsliste… Jer er såå glad for at have fundet din side. Tak.

  Mvh.
  Marianne

 • Svar
  Marianne Juhl l
  3. marts 2019 den 20:01

  Fedt. Bruger dine madplanercog har fået flere kolleger gjort opmærksom på din side så vi snakker hver dag dine retter til frokost 👍 og nu har jeg tilmeldt mig dette også. Tak for kanon blog

 • Svar
  Tina
  4. marts 2019 den 17:35

  Jeg har tilmeldt mig i weekenden men har stadig ikke modtaget en bekræftelses mail fra dem, jeg mangler scannings app’en

  • Svar
   madforfattigroeve
   4. marts 2019 den 20:05

   Den kommer lige om snart! Jeg har fået af vide, at det er på trapperne, de skal bare lige registrere de tilmeldte manuelt 🙂

 • Svar
  Anna
  5. marts 2019 den 14:47

  Jeg kan ikke rigtig se nogen steder, hvad et point har værdi som? For mig er det ret relevant om jeg får en værdi af fx 50kr pr 100 point, eller om det er 10 kr pr 100 point, eller hvad det er.

  Kan du måske klarlægge det?

  • Svar
   Maria
   17. marts 2019 den 16:19

   Jeg har samme spørgsmål!
   Madforfattigrøve – kan du hjælpe ?

   – Maria

 • Svar
  Fie
  8. marts 2019 den 8:22

  Er det rigtig at der stadig ikke er kommet nogen mail fra dem? Tilmeldte mig også d. 4 eller deromkring.

 • Svar
  Fie
  8. marts 2019 den 11:02

  Kan det stadig passe at man ikke har fået en mail, tilmeldte mig d. 4 eller sådan noget.

  • Svar
   madforfattigroeve
   9. marts 2019 den 17:59

   Hejsa. Det er på vej! De registrerer 2 gange om ugen, men i går var der nogen problemer, så det kan være det kommer mandag! 🙂

Skriv kommentar