Print

Stjerneskud på budget

Der er næsten intet bedre end et lækkert stjerneskud! Nogle ville måske rettere sagt kalde det en stjernekaster, da der kun er en stegt fisk på og ikke en kogt. Men sandheden er bare, at jeg ikke kan lide kogt fisk, så det skal der altså ikke være i min opskrift. Den er sindssyg lækker, tager ingen tid at lave og når man har spist én, ja, så får man altså lyst til 2 mere. Det er bare hammer godt, og kan også bruges, som en skøn frokost eller en mættende forret, hvis man virkelig skal spise igennem.


Stjerneskud på budget

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 4 fiskefileter + fedtstof
  • 170 g. rejer i lage
  • 12 skiver agurk
  • 4 håndfulde iceberg
  • 1 bakke cherrytomater
  • 1 glas slikasparges
  • 4 skiver toastbrød + fedtstof
  • 4 skiver citron
  • Skaldyrsdressing el. thousand island
  • Dild til at drysse på
  • Salt

Fremgangsmåde

  1. Fiskefilet steges på en pande i fedtstof til de er sprøde
  2. Brødet steges på en pande i fedtstof til det har fået let farve
  3. Salat skæres i tynde strimler, agurk i skiver og cherrytomater i halve
  4. Citron skæres i skiver
  5. Start med at lægge toastbrødet på en tallerken, dernæst salat, så den stegte fisk, rejer, agurk, asparges tomat og til sidst citron og dild på toppen.
  6. Server med en god dressing til.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar