Print

Nemme frokostboller m. tomatsauce og mozzarella

Disse nemme frokostboller m. tomatsauce og mozzarella er VIRKELIG nemme. Jeg går på en skole lige nu, hvor jeg har til vane ofte at købe nogle pizzaboller, der ligner ret meget, men alligevel ikke smager helt ens! Hver af sådan nogle halve koster 5 kr. hvilket i princippet jo ikke er dyrt for én, men hvis man gør det HVER dag og gerne flere om dagen, så løber det altså op. Men det kræver virkelig ikke meget at lave dem selv og de er super fantastiske både lune og kolde. Rigtig gode til madpakken, snacks til aftensmaden eller til skovturen. Faktisk kan hele 16 stk. laves for ikke minde end 25,20 kr. i stedet for de 80 kr. jeg i skolen ville have givet for 16 stk! 🙂


Nemme frokostboller m. tomatsauce og mozzarella

Tidsforbrug: 15-20 min.

Antal: 16 stk.

Ingredienser

  • 1 pk. fuldkornsboller (8 stk. i)
  • 1 glas pizzasauce
  • 1 ps. revet cheddarost
  • Tørret krydderi: fx oregano eller herbes de provence

 

Evt. kan saucen selv laves: 

  • 1 ds. hk. tomater
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. sukker
  • 2 fede hvidløg
  • ½ tsk. salt

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 g. varmluft. 
  2. Skær bollerne i halve
  3. Fordel pizzasauce på bollerne og drys godt med ost på.
  4. Drys derefter tørret krydderi på toppen og giv dem 15 min. i ovnen eller til osten er smeltet og bollerne fået farve.

 

Lav din egen pizzasauce: 

  1. De hakkede tomater, hvidløg, oregano, sukker og salt blendes.

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

  • Svar
    Katrine
    19. februar 2019 den 21:04

    Kan de fryses? 😊

    • Svar
      madforfattigroeve
      19. februar 2019 den 21:39

      Ja, det kan de i hvert fald 😀

Skriv kommentar