Print

Fyldt kyllingebryst m. hvidløgsost & bacon

Fyldt kyllingebryst m. hvidløgsost & bacon er en af mine favoritter, når vi snakker kylling. Det er nemt at lave, smager hulens godt og tager ingen tid at forberede samt at lave i ovnen. Familien og gæster er helt vilde, når det bliver serveret, og det er også en af de retter jeg tit laver, når jeg er alene om aftenen med børnene. Det passer bare sig selv i ovnen. Hvidløgsosten i midten af kyllingen gør den især ekstra lækker.


Fyldt kyllingebryst m. hvidløgsost & bacon

Tidsforbrug: 1 time.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 450 g. kyllingebrystfilet
  • 1 pk. garli flødeost
  • 1 pk. bacon i skiver
  • Herbes de Provence (krydderi)

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 g. varmluft. 
  2. Kyllingen skæres over på langs
  3. Garli flødeost smøres på kyllingen, hvor den er skåret over
  4. Krydderi drysses ovenpå kyllingen
  5. Bacon vikles omkring kyllingen.
  6. Steg kyllingen i ovnen i 45 minutter. 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Line
    11. februar 2019 den 16:01

    Hvor finder jeg opskriften på de nemme kartofler, som er tilbehøret til den fyldte kylling? 🙂

Skriv kommentar