Print

Abemad med hjemmelavet råcreme

En absolut kæmpe favorit herhjemme når vi skal pleje samvittigheden en lørdag aften – hjemmelavet abemad med råcreme! Den kæmpe skål kan snildt bruges til en stor forsamling og herhjemme er der også til 2 dage, når der er 4 der spisere af den! Børnene kan nemt være me i køkkenet, og man kan gøre det til en hyggelig stund. Vi elsker simpelthen desserter.


Abemad med hjemmelavet råcreme

Tidsforbrug: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 2 bananer
  • 1 appelsin
  • 2 æbler
  • 2 pærer
  • En dåse ferskner i sukkerlage
  • 15 vindruer
  • En plade mørk chokolade
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 5 dl piskefløde
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 100 gram sukker

Fremgangsmåde

  1. Skær frugterne i stykker – små tern.
  2. Pisk fløden så det bliver til en lækker creme konsistens
  3. Tilsæt æggeblommer og pisk
  4. Tilsæt sukker & vanilje
  5. Hak chokoladen og put i en stor skål sammen med frugterne
  6. Spis med god samvittighed! ?

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar