Print

Når det pludselig er min skyld, at nogen mangler penge..

Jeg må sige, at jeg sad med åben mund og var fuldstændig målløs, da jeg åbnede min telefon i morges. Der var kommet en besked på min Facebookside, der faktisk hylede mig en smule ud af den. 

 

Når det pludselig er min skyld, at nogen mangler penge…

 

Den har jeg aldrig hørt før. Faktisk plejer jeg at høre det modsatte. Det plejer at være mig der er med til, at man nemlig i sidste ende af måneden ikke mangler penge. Jeg plejer at give mine følgere mere overskud, bare økonomisk overblik og overskud på kontoen. Men denne kommentar, den ramte mig altså…

 

“Jeg vil godt lige komme med en nævneværdig kritik af din app: Hvis jeg nu vil have din app – fordi, jeg er en fattigrøv, kan jeg ikke bruge den til noget… Fordi jeg lige har brugt 45,- på en app til fattigrøve, så jeg har ikke penge til mad til resten af måneden. For 45 kroner kunne jeg have købt 5 pakker havregryn. Bum!”

 

Men hvordan kan det nogensinde være min fejl? Det er ganske frivilligt at købe min app, det er et tilbud? Har man selv valgt at købe appen er det bestemt da ikke min skyld at man ikke har flere penge tilbage. Den er lavet som er værktøj til den GRATIS blog, som iøvrigt står frit tilgængelig at følge!

Appen koster penge da det er min levevej, den er uden reklamer, den koster 49. kr., som jeg har erfaret mange tusinde gange nu, at de er tjent ind allerede efter 1 uge! Den tager MEGET af min tid, og den har været meget dyr at lave. Selvfølgelig koster den penge. Den er med over 140 opskrifter og 58 forskellige madplaner. Prisen er helt i orden for, hvad der er af indhold deri. Mange ville tage det dobbelte! Og tænk hvis det var en bog, så var det billigt, her ville den måske have kostet over 200 kr for svarende indhold! Men nej, en bog ville du ikke få flere opdateringer! Det gør du endda her. 4-5 gange om ugen! 😊

Men man kan altså ikke give mig skylden for at man ikke har flere penge efter køb af appen, det var et aktivt valg! Så når jeg hører, at det er min skyld, så bliver jeg sgu ked af det. Jeg tvinger INGEN til at købe – det er et tilbud, og har altid været et tilbud. Jeg havde været komplet og fuldstændig urimelig, hvis jeg kun opdaterede alt i appen og slettede bloggen, men det kunne jeg ALDRIG finde på – jeg vælger at have en gratis del og en del i appen, som koster penge. Og det synes jeg, er fair.

Jeg vil gerne undskylde for mine frustrationer her til morgen. Men jeg bliver hammer ked af at skulle have sådan en hængende over mig. Jeg gør hver dag ALT jeg kan, for at alle skal få det økonomisk bedre. Så det er et slag i maven, det her. Og jeg er ked af, hvis vedkommende føler sig udstillet og ramt, men det er slået offentlig op som kritik til mig, og jeg vil gerne have mulighed for at forsvare mig. For jeg synes ikke, at det her, det er fair. Jeg ved godt, at det kan være svært at finde 49 kr., det vidste jeg også godt, da jeg satte prisen på appen. Men hvis jeg skulle bruge så meget af min tid på min lille virksomhed, som jeg drømmer om og hver dag kæmper for, så er jeg nødt til at have en indkomst – ligesom så mange andre mennesker. <3

Jeg trykker på pyt knappen, og jeg ved, at ikke alle mennesker kan være enige – men jeg synes kommentaren var unødvendig og sårende.

 

Kærlige tanker, Fie.

Relaterede indlæg

15 Kommentarer

 • Svar
  Helle
  9. januar 2019 den 10:01

  Det er jo helt og aldeles folks eget valg om de vil købe en app eller ej. På sigt vil man jo spare penge. Du må da på ingen måde tage den kommentar personligt. Det er jo bare en halvbitter person der lige vil læsse lidt af.

 • Svar
  Jette Lauridsen
  9. januar 2019 den 13:04

  Kan godt forstå at du blev ked af det . Du har jo netop gjort det muligt at følge dine råd og madplaner uden det behøver at koste en eneste krone. Du gør et kæmpe stykke godt arbejde ,så
  ryst du bare denne enkelte kommentar af dig .Det er ikke en holdning som dine følgere deler .

 • Svar
  Lone Harding
  9. januar 2019 den 14:09

  Du skal ikke fokusere på den ene brokrøv, der er et meget lille menneske. Du skal fokusere på alle os andre, der sætter enormt pris på det du gør. 🙂 Har lige spist fyldt squash med ris og bacon – uhmmmm. Tak for dig.

 • Svar
  anni
  9. januar 2019 den 14:36

  Kære Fie
  Som du selv skriver er blokken her på nettet gratis – så du skal overhoved ikke tage den kommentar ind. Der er mennesker der ikke tænker før de skriver på Facebook – en af grundene til at jeg ikke er med der.
  Det er en super fin blok du har her – mange fine ideer – jeg har faktisk lige anbefalet din blok til kollegaer i dag.
  Selvfølgelig kan det ikke være din skyld hvad andre bruger penge på!
  Godt du trykker på pytknappen – bare kom videre – du gør det så godt.
  Kh – og godt nytår med mange nye planer
  Anni

 • Svar
  Majken Valentinsen
  9. januar 2019 den 15:14

  Ej men søde Fie, ved godt det er nemmere sagt en gjort, men sådan et fjols skal du da bare slet ikke lade dig gå på af 🙁
  Det du gør er skide godt, og hvis personen hellere vil købe 5 pk havregryn, end spare penge på den lange bane, så lad ham/hende da gøre det..
  De er alle steder de der folk der sidder i bag skærmen og ikke tør sige tingene ligeud til ens ansigt, men til gengæld mener det er okay at have en mening omkring alt og alle, og spyr den ud tilsat lidt ekstra grøn galde, fordi personen formentligt har et træls liv, eller rent faktisk er misundelig på det du gør 🙂
  Så ta ørebøfferne på, og lyt til noget dejlig musik i stedet for, for det andet er det ikke værd 🙂

 • Svar
  Lene Jensen
  9. januar 2019 den 17:33

  Hold da op en knold, har vedkommende virkelige ikke mere end 45 Kr, så er det sgu da godt dumt at bruge dem på en app. Det ved selv min dreng på 7, har du brugt pengene er der ikke flere.
  Men tænker det er så nemt at skrive noget ævl/brok/sviner på Facebook. Så lad være med at tage det for mere end det er. Vi andre er meget godt tilfreds med din indsats.

 • Svar
  Susanne Domino
  9. januar 2019 den 20:38

  Kære kære Fie.
  Stor ros til dig. Jeg er MEGET glad for din app, og bruger den hver uge.
  Min teenage søn kender den også, og han er med til at handle, og han bruger opskrifterne de 2 dage han har maddag om ugen.
  Vi sparer en tredjedel af vores madbudget om måneden.
  Jeg forstår ikke at der er nogen der er utilfredse hverken med din App eller prisen på den. Jeg reklamerer alt hvad jeg kan.
  For os er det ren win win😉
  Kærligst Susanne

 • Svar
  Amira Rasmussen
  9. januar 2019 den 21:39

  Så super fin blok. God inspiration. Tak for det.

 • Svar
  Tina
  10. januar 2019 den 9:47

  Op i r…. med sådan en “hat”. Du gør det pisse godt og jeg nyder godt, af det store arbejde du gør her 🙂

 • Svar
  Betina
  10. januar 2019 den 13:09

  Kære Fie

  Godt du har en PYT-knap 😀 Du kan rolig ryste den upassende bemærkning af dig. Jeg vil rose dig til skyerne, for den fantastisk inspirerende blog og din suverene madplan, som jeg tjekker HVER ENESTE uge, og i øvrigt også bruger. Aldrig har jeg brugt så få penge på mad, som jeg har gjort de sidste par måneder. Du har 4 nye følgere, efter min anbefaling. Min datter er studerende, og hun elsker dine madplaner. Billig og inspirerende. Så, Keep up the good work.

 • Svar
  mette foss
  10. januar 2019 den 19:33

  Hej Fie
  Du skriver, til slut i dit indlæg, at du trykker på PYT knappen…… Fie, så gør det…. Pyt, Pyt, Pyt!!!! Gør dig umagen for virkelig at Pytte. For din egen skyld. Alle kan have en mindre god dag. Måske er det også tilfældet for afsenderen af den dumme besked (men det er ski.. ligegyldigt). At personen surmuler udover dig, må du undlade at “tage ansvar” for. Pyt! Lad det passere. Brug ikke energi på det. Nøjes med et dybfølt og OPRIGTIGT PYT! Du får så meget positiv anerkendelse, at en enkelt dum besked, ikke bør få så meget opmærksomhed.

 • Svar
  Maria Aasborg Søgaard
  10. januar 2019 den 21:03

  Jeg Sys din app er fantastisk. Den er nem og overskuelig. Elsker at jeg kan vinge af efterhånden som jeg finder tingene i rema👍

  Og prisen er så fin.

  Tak for at du gør det nem at sparer penge💪

 • Svar
  Maria
  12. januar 2019 den 14:22

  Sådan en pade!!!! Der vil altid være dumme personer med sure opstød derude. PYT!!
  Synes det er en mega fin blog og bruger den som inspiration til vores ugemadplan. Bliv ved som du gør nu. Vi er mange der værdsætter det.

 • Svar
  Per Vognstrup
  21. januar 2019 den 18:03

  Jeg købte din app forleden. De 49 kr burde ikke ødelægge budgettet for nogen.
  Jeg synes appen er god og overskuelig. Og så er shoppinglisten lige ved hånden i Rema.
  God inspiration til middagen i det daglige med udførlig beskrivelse af tilberedningen.

 • Svar
  Britt Copenhagen
  20. marts 2019 den 15:39

  Det er fantastisk at du fortæller, hvordan folk kan spare penge på mad ved at købe billigt ind, hvis du så kunne tjene nogen penge ved at lære os andre, hvordan du laver din app, så ville det der i forvejen er fantastisk blive endnu mere fantastisk

Skriv kommentar